Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά από τον Μητροπολίτη Πρεβέζης

“Πρώτο κουδούνι’ σήμερα σε όλα τα Σχολεία του Δήμου Ζηρού, όπου τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός. Για πρώτη φορά σε Σχολικές μονάδες του Δήμου, ο αγιασμός έγινε χοροστατούντος του Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ.κ. Χρυσόστομου, ο οποίος, συλλειτουργώντας με τον πατέρα Ελευθέριο. τέλεσε τον αγιασμό στο Λύκειο Φιλιππιάδας και στο 1ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης, ενώ μίλησε στους μαθητές με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.   

Καλή σχολική χρονιά ευχήθηκαν στους μαθητές οι διευθυντές των Σχολείων που ευχαρίστησαν το Δήμο και προσωπικά τον Δήμαρχο Ζηρού για τη στήριξη και την άψογη συνεργασία, καθώς και ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Πρέβεζας, κ. Γιώργος Σαράφογλου.  

Στην τελετή αγιασμού στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Φιλιππιάδας παρέστησαν επίσης ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ζηρού κ. Χασίδης Χρήστος, η γραμματέας κα Γάλλιου Μαρία, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και γονείς των μαθητών. 

Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί Σύμβουλοι, πρόεδροι και μέλη Κοινοτήτων παρέστησαν στις τελετές αγιασμού σε όλα τα Σχολεία του Δήμου Ζηρού και ευχήθηκαν σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς.  

 

mypreveza.gr

Διαβάστε ακόμα