Νέο υπερσύγχρονο κτίριο για τη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ι. Αρχιεπισκοπής

Η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, στεγάζεται πλέον σε ένα ανακαινισμένο, σύγχρονο κτίριο του Ιδρύματος Βυζαντινής & Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, το οποίο βρίσκεται στην οδό Κωστή Παλαμά αριθμός 7 στα Πατήσια στην Αθήνα.

Το νέο αυτό κτίριο είναι πραγματικά ένα στολίδι, που μαζί με το δοκιμασμένο και αξιόλογο έμψυχο προσωπικό, Καθηγητές και Υπαλλήλους, μπορεί να σας φιλοξενήσει και να στεγάσει το όνειρο του καθενός και της καθεμίας να μάθει μουσική και να ταξιδέψει σε έναν κόσμο με ήχους από φθόγγους και νότες.

Εύκολα προσβάσιμο συγκοινωνιακά, στους πέντε ορόφους του, διαθέτει ιδανικούς χώρους, μοντέρνες αίθουσες διδασκαλία με καινούργια εργονομικά έπιπλα, συνεδριακό χώρο με τον πλέον σύγχρονο ψηφιακό και ηλεκτρονικό εξοπλισμό, στούντιο ηχογραφήσεων, αίθουσα εκμάθησης παραδοσιακών χορών, αίθουσα μουσικής προπαιδείας, ειδικός χώρος προβών ορχήστρας, πλήθος μουσικών οργάνων παραδοσιακών και κλασικών και Ιερό Ναό αφιερωμένο στην μνήμη του Αγίου Παντελεήμονος.

Στον ελκυστικό και όμορφο αυτό χώρο σας περιμένουμε να συνοδοιπορήσουμε και να συνταξιδέψουμε με αφετηρία και στόχο την μουσική!

Με αγάπη Χριστού,

Αρχιμ. Ειρηναίος Νάκος

Γενικός Διευθυντής

 

 

 

Διαβάστε ακόμα