Αγιασμός στην Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ι. Μ. Εδέσσης
1 Οκτωβρίου 2019 Κοινοποιήστε

Αγιασμός στην Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ι. Μ. Εδέσσης

Τον Αγιασμό έναρξης των μαθημάτων της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ι. Μητροπόλεως τέλεσε την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, στις 19.30, ο Σεβ. Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Ενοριακό Κέντρο του Ι. Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γιαννιτσών, όπου εδρεύει η Σχολή, παρουσία των μελών της Εφορευτικής Επιτροπής της Σχολής Πρωτοπρ. Ελευθερίου Χαραλαμπίδη και Αθανασίου Δημητρίου, του Διευθυντού της Σχολής κ. Αριστοτέλη Βογιατζόγλου, καθηγητών της Σχολής καθώς και κληρικών της Ι. Μητροπόλεως και μεγάλου αριθμού μαθητών και κηδεμόνων.

Στην σύντομη ομιλία του ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την χαρά και την ικανοποίησή του για την αθόρυβη πρόοδο της Σχολής, στην οποία φοιτούν ετησίως περισσότεροι από 200 μαθητές από όλες τις ενορίες της Ι. Μητροπόλεως. Μάλιστα σημείωσε ότι οι καρποί του έργου που επιτελείται είναι ήδη ορατοί, αφού στα αναλόγια των ενοριών ψάλλουν ήδη αρκετοί μαθητές και πτυχιούχοι της Σχολής. Έδωσε τέλος τις ευχές του σε όλους τους παρισταμένους για το νέο διδακτικό έτος.

 

 

Εκτύπωση