Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο Φλομοχώρι Μάνης
15 Δεκεμβρίου 2019 Κοινοποιήστε

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο Φλομοχώρι Μάνης

Σήμερα, Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 (Κυριακή των Προπατόρων), και εορτή του Αγίου Ιερομάρτυρος Ελευθερίου και της μητρός αυτού Ανθίας, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, χοροστάτησε στην Ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια ιερούργησε στον Ι.Ν. Αγ. Τριάδος Φλομοχωρίου, Δήμου Ανατολικής Μάνης, πλαισιούμενος από τον πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, αρχιμ. π. Συμεών Λαμπρινάκο, τον εφημέριο του ναού και Αρχιερατικό Επίτροπο Οιτύλου – Αν. Μάνης, πρεσβ. π. Κωνσταντίνο Παντελεάκο και τον διάκονο της Μητροπόλεως π. Χριστόδουλο Κρουστάλλη.

Ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας στο κήρυγμά του, προς το πολυπληθές εκκλησίασμα ερμήνευσε την παραβολή του «Μεγάλου δείπνου», υπογραμμίζοντας τη θεϊκή πρόσκληση για τη Θεία Μετάληψη.

Προ της απολύσεως της Θείας Λειτουργίας τελέστηκε το ετήσιο Ιερό Μνημόσυνο του αοιδίμου ευλαβούς ιερέως π. Δημητρίου Λεκαράκου, ο οποίος επί σειρά ετών διηκόνησε την συγκεκριμένη ενορία, αλλά και την τοπική μας εκκλησία.

Τέλος, κατά τη διανομή του αντιδώρου, ο Σεβ. Μητροπολίτης μας, συνεχίζοντας το πρόγραμμα της Ιεράς Μητροπόλεώς μας «Κάθε σπίτι και εικόνα» διένειμε εικόνες στους πιστούς.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εκτύπωση