Η Φιλαρμονική Ηλιουπόλεως στην Αγία Μαρίνα

Συναυλία της φιλαρμονικής της Ηλιούπολης δόθηκε την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019, στο παρεκκλήσιο του Αγίου Νεκταρίου, του ναού της Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως.

Μετά την δεύτερη θεία λειτουργία η φιλαρμονική παρατάχθηκε στο σολέα και με την διεύθυνση του αρχιμουσικού Χρήστου Κλάδα απέδωσε μελωδίες Χριστουγεννιάτικες και κάλαντα.

Το θερμό χειροκρότημα των δεκάδων εκκλησιασθέντων, ανάμεσα στους οποίους και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και εθελοντισμού, Ιωάννης Πούλος, ήταν η ανταμοιβή των μουσικών.

Η συναυλία μεταδόθηκε ζωντανά, όπως και η Θεία Λειτουργία που προηγήθει, από την εκκλησιαστική τηλεόραση στον παρακάτω σύνδεσμο. https://ecclesiatv.gr/ekklisia/item/i-n-agias-marinis-ilioupoleos-29-12-2019

Ο πρόεδρος της εκκλησιαστικής μας κοινότητας, αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου, ευχαρίστησε τους μουσικούς και τους προσέφερε αναμνηστικά δώρα.

Στην προσφώνησή του, έκανε πρόταση προς τον διευθυντή της Φιλαρμονικής, αν σκέφτονται να δώσουν ένα όνομα στην φιλαρμονική, στα υποψήφια ονόματα να είναι και του αρχιμουσικού Νίκου Πολυχρονόπουλου, μακαριστού από πλέον του έτους, ιδρυτού της προηγούμενης Φιλαρμονικής της πόλεως της Φιλαρμονικής «Απόστολος Μόσχος».

Διαβάστε ακόμα