Παραμονή Χριστουγέννων στην Ιερά Μητρόπολη Μάνης
24 Δεκεμβρίου 2019 Κοινοποιήστε

Παραμονή Χριστουγέννων στην Ιερά Μητρόπολη Μάνης

Με παιδικές φωνές και χριστουγεννιάτικες μελωδίες πλημμύρισαν τα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Μάνης, στο Γύθειο, σήμερα, Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019, καθώς από νωρίς το πρωί μικροί και μεγάλοι έψαλλαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Χρυσόστομο Γ’.

Ιδιαίτερη συγκινητική ήταν η επίσκεψη αντιπροσωπείας των τροφίμων και του προσωπικού του Ιδρύματος Χρονίως Πασχόντων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας «Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ», οι οποίοι έψαλαν τα κάλαντα, συνομίλησαν και έλαβαν την πατρική ευχή του Ποιμενάρχου μας.

Ο Σεβασμιώτατος, με πολλή χαρά και αγάπη ευχαρίστησε όλους όσους τον επισκέφθηκαν και τους ευχήθηκε καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα.

Στη συνέχεια, ο Σεβ. Μητροπολίτης μας, μετέβη στην πλατεία Δημαρχείου Γυθείου, όπου παρέστη στην φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Ανατολικής Μάνης σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων Γυθείου, με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων, τα οποία θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εκτύπωση