Διενοριακό Πρωτάθλημα Σκάκι στην Ι. Μητρόπολη Γλυφάδας

Ολοκληρώθηκε το 3ο Διενοριακό Πρωτάθλημα Σκάκι που διοργάνωσε ο Αθλητικός Οργανισμός «Αγιος Νέστωρ» της Μητρόπολης Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης & Βάρης, σε συνεργασία με τον Σκακιστικό Όμιλο «ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ».

Οι αγώνες έγιναν στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας, το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020 στις 11:00 π.μ. μέχρι τις 2:00 μ.μ. Η συμμετοχή ήταν αρκετά ικανοποιητική καθώς συμμετείχαν 16 παιδιά από διάφορες Ενορίες της Μητροπόλεως. Το επίπεδο και η ποιότητα των αγώνων ήταν πολύ υψηλή. Όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίστηκαν σε επτά γύρους (μαζί αγόρια και κορίτσια) και η τελική κατάταξη έγινε με βάση την βαθμολογία που συγκέντρωσαν στην ολοκλήρωση των αγώνων.

Την γενική επίβλεψη, διαιτησία και την ηλεκτρονική μηχανογράφηση των αγώνων είχαν οι κύριοι: Παντελής Βακάκης και Ανδρέας Λαγγούσης του Σκακιστικού Ομίλου ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στην αίθουσα βρίσκονταν καθ’ όλη την διάρκεια των αγώνων οι γονείς των παιδιών.

Κατά την διάρκεια του 3ου Γύρου, επισκέφθηκε το χώρο των Αγώνων και μίλησε προσωπικά με όλα τα παιδιά που συμμετείχαν ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας Μητροπολίτης Γλυφάδας κ. Αντώνιος, ο οποίος πριν αποχωρήσει συγχάρηκε τα παιδιά για τις προσπάθείες τους ευχόμενος να έχουν όλα τα παιδιά καλή πρόοδο και φώτιση στη ζωή τους.

Τις απονομές στο τέλος τον αγώνων, έκανε ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας Μητροπολίτου Γλυφάδας, Ε. Β. Β. & Β. κ. Αντωνίου, ο Γραμματεύς του Γραφείου Νεότητος και Υπεύθυνος του Αθλητικού Οργανισμού Πρωτοπρεσβύτερος π. Αντώνιος Χρήστου στους παρακάτω νικητές :

1η θέση κατέλαβε και μάλιστα αήττητη, η Φωτεινή Κιοσέογλου της Ενορίας Κοιμήσεως Θεοτόκου Δικηγορικών Γλυφάδας (7 Νίκες),

2ος αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Κιοσέογλου της Ενορίας Κοιμήσεως Θεοτόκου Δικηγορικών Γλυφάδας (6 Νίκες).

Στην 3η θέση αναδείχθηκαν με Ισοβαθμία (4 Νίκες):


ο Γεώργιος Παπαγεωργίου της Ενορίας των Αγίων Αποστόλων Διλόφου Βάρης,
ο Κωνσταντίνος Καραγιαννίδης της Ενορίας Αγίου Τρύφωνος Τερψιθέας Γλυφάδας,
η Άννα-Μαρία Καραγιαννίδη της Ενορίας Αγίου Τρύφωνος Τερψιθέας Γλυφάδας
και ο Ισίδωρος Μιχαλάκης της Ενορίας Υπεραγίας Θεοτόκου Φανερωμένης Βουλιαγμένης

 

 

Διαβάστε ακόμα