Κουρά Μοναχού στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος Τζαγκαρόλων

Σε κλίμα πνευματικής συγκινήσεως τελέστηκε την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου  στην Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων, η ακολουθία εις μικρόσχημον μοναχόν του π.Νεκταρίου Βαιγκούση εφημερίου του Ιερού Ναού Αγίου Στεφάνου Κουμπέ, από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμ. και Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου Αγίου Όρους Βαρθολομαίου.

Προηγήθηκε Αρχιερατικός Εσπερινός προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Δαμασκηνού επι τη μνήμη του εν Αγίοις πατρός ημων Γρηγορίου του Θεολόγου συμπροσευχόμενου του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου και Καθηγουμένου της Μονής κ. Δαμασκηνού, της αδελφότητος και πλήθους Κληρικών της Μητροπόλεως μας, της Καθηγουμένης της Ιεράς Μονής Κορακιών Γερόντισσας Θεοφόρας και Αντιπροσωπειών των Ιερών Μονών Γουβερνέτου και Καρυδίου.

Μετά την Ακολουθία της ρασοευχής τελέσθηκε πανηγυρικό Αρχιερατικό Συλλείτουργο ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Δαμασκηνού και συλλειτουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου κ. Δαμασκηνού.

Διαβάστε ακόμα