Δωρεά υγειονομικού υλικού 1.000.000 δολαρίων στο Παν. Νοσοκομείο Ιωαννίνων

Την Τρίτη 25 Φεβρουαρίουμε την παρουσία και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιωαννίνων κ.κ. Μαξίμου παραδόθηκε μεγάλη δωρεά σε αναλώσιμο υγειονομικό υλικό, από τον Διεθνή Ανθρωπιστικό Οργανισμό International Orthodox ChristianCharities (IOCC) και τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «Αποστολή»,  στην 6η ΥΠΕ και συγκεκριμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Το κοντέινερ με υλικό υψηλής ποιότητας και αξίας βάρους 7,2 τόνων εστάλη από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και περιέχει σύριγγες, γάντια, γάζες, επιδέσμους και εκατοντάδες άλλα είδη υλικού, ευρείας και εξειδικευμένης νοσοκομειακής χρήσης.

Η παράδοση – παραλαβή του κοντέινερ πραγματοποιήθηκεαπό τον Υποδιοικητή της 6ης ΔΥΠΕ κ. Ιωάννη Νικόπουλο, τον Αναπληρωτή Διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων κ. Κων. Χολέβα και από μέρους των δωρητών παρόντες ήταν η κ. Δέσποινα Κατσιβελάκη και ο κ. Πάνος Κατσαμπάνης.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ἰωαννίνων εξήρε με θερμά λόγια την προσφορά του Διεθνούς Ανθρωπιστικού Οργανισμού (IOCC) και της «Αποστολής», ευχαριστώντας ιδιαιτέρως τους δωρητές, επεσήμανε την ιδιαίτερη χρησιμότητα της δωρεάς αυτής και ευχήθηκε να βρεθούν μιμητές της ανθρωπιστικής αυτής πράξεως.

Διαβάστε ακόμα
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin