Εκδήλωση για την μητέρα και την «Πολύτεκνη Οικογένεια» στη Νάουσα

Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου το απόγευμα στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την μητέρα και την Πολύτεκνη Οικογένεια, την οποία διοργανώνει κάθε χρόνο η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Πολυτέκνων Νομού Ημαθίας.

Στην αρχή απηύθυνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων κ. Στέργιος Μουρτζίλας, ενώ κεντρικός ομιλητής της εκδηλώσεως ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι τοπικοί άρχοντες καθώς και οι εκπρόσωποι του Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους Γέροντος Εφραίμ, Ιερομόναχος Γεώργιος και Ιερομόναχος Τιμόθεος, ο οποίος και απηύθυνε χαιρετισμό μεταφέροντας τις ευχές του Γέροντα.

Την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικά η χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως Αργυροκάστρου Αλβανίας, υπό την διεύθυνση της κ. Όλγας Βενιοπούλου.

Τέλος, βραβεύθηκαν και ενισχύθηκαν οικονομικά από τον Σεβασμιώτατο πολύτεκνες μητέρες, ενώ τιμήθηκαν περισσότεροι από 280 αριστεύσαντες μαθητές πολυτέκνων οικογενειών, όλων των σχολικών βαθμίδων, από τους Εκπροσώπους του Καθηγουμένου της Ι. Μ. Μ. Βατοπαιδίου Αρχιμ. Εφραίμ, οι οποίοι προσέφεραν δώρα και οικονομική ενίσχυση.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς τον Καθηγούμενο της Ι. Μ. Μ. Βατοπαιδίου Αρχιμ. Εφραίμ, ο οποίος πάντοτε βρίσκεται στο πλευρό των πολυτέκνων οικογενειών αλλά και της Ιεράς Μητροπόλεως μας και προς την χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως Αργυροκάστρου Αλβανίας, την οποία και τίμησε με το μετάλλιο του Αργυρού Ιωβηλαίου των Παυλείων. 

Την εκδήλωση παρουσίασε o πρωτοπρεσβύτερος π. Νεκτάριος Σαββίδης.

ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμα