Η Μητρόπολη Περιστερίου δώρησε αυτοκίνητο στο Λύρειο Ίδρυμα

Σεπτή εντολή και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Περιστερίου κ. Κλήμεντος αντιπροσωπεία ιερέων με επικεφαλής τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο Πρωτ. π. Ελευθέριο Κουναλάκη επισκέφθησαν το Λύρειο Ίδρυμα που επλήγη από τη φονική πυρκαγιά του 2018, με σκοπό να τελέσουν τον αγιασμό, με την άδεια του επιχωρίου Μητροπολίτου Κηφισίας κ. Κυρίλλου, στο αυτοκίνητο που η Ιερά Μητρόπολη Περιστερίου δώρησε στο Ίδρυμα για να καλύψει τις ανάγκες μεταφοράς των παιδιών στο σχολείο και σε κάθε άλλη μετακίνησή τους.

Το κόστος του αυτοκινήτου καλύφθηκε εκ του ποσού της τελευταίας λαχειοφόρου αγοράς που διεξήχθη στην Ιερά Μητρόπολη Περιστερίου το 2018, καθώς ο λαχνός που κληρώθηκε βρέθηκε στους αδιάθετους λαχνούς.

Η ηγουμένη της Ιεράς Μονής μοναχή Μαρία και οι αδελφές, αφού ευχαρίστησαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Περιστερίου κ. Κλήμη για αυτή τη προσφορά αγάπης προς το Ίδρυμα και την Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος, ξενάγησαν τους πατέρες στους χώρους του Ιδρύματος και αναφέρθηκαν στο σπουδαίο έργο ανιδιοτελούς αγάπης που προσφέρουν στα παιδιά αλλά και σε ηλικιωμένες κυρίες που φιλοξενούνται σε αυτό.

 

 

 

Διαβάστε ακόμα