Ορκωμοσία Νεοσυλλέκτων από τον Μητροπολίτη Λαγκαδά

Την Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου ε.έ., και κατόπιν ευγενούς προσκλήσεως του Διοικητού της 34ης Ταξιαρχίας Πεζικού, Ταξιάρχου (ΠΖ) κ. Δημητρίου Τόνα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης, προέστη της Τελετής Ορκωμοσίας των Νεοσυλλέκτων Οπλιτών της 2020 Α΄ ΕΣΣΟ.

Η Ορκωμοσία των νέων Οπλιτών, πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με το σχετικό πρωτόκολλο, στο Στρατόπεδο «Επιλάρχου Θωμά Προκοπίδη» που εδρεύει εις την περιοχή της Ασσήρου, παρουσία εκπροσώπων της Ελληνικής Κυβερνήσεως, της Ηγεσίας του Στρατού, των Δημοτικών και Τοπικών Αρχών του Λαγκαδά και του Ωραιοκάστρου, καθώς και των οικείων των Νεοσυλλέκτων.

Την Ημερήσια Διαταγή του 507 ΜΧ Τάγματος Πεζικού ανέγνωσε ο Αντισυνταγματάρχης ΠΖ Δημήτριος Αδαμόπουλος, ενώ εκ μέρους του Αρχηγού Γ.Ε.Σ., χαιρετισμό απεύθυνε ο Διοικητής της 34ης Ταξιαρχίας Πεζικού, Ταξίαρχος κ. Δημήτριος Τόνας.

Μετά το πέρας της Τελετής οι Στρατιώτες παρέλασαν στο χώρο του Μονάδος εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα του κόσμου και των οικιών τους, ενώ ακολούθησε και κέρασμα στο Κέντρο Ψυχαγωγίας Οπλιτών της Μονάδος.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Διαβάστε ακόμα