Χίος: Πρεσβυτέρα δέχθηκε επίθεση από τρεις γυναίκες

Στιγμές τρόμου έζησαν η σύζυγος του εφημέριου της κοινότητας Καλλιμασιά στην Χίο και η κουμπάρα της την Πέμπτη, όταν έφτασαν με αυτοκίνητο στο συγκρότημα Εργατικών Κατοικιών Χαλκειούς για να παραδώσουν ρούχα και τρόφιμα σε οικογένειες προσφύγων και μεταναστών που διαμένουν στο γειτονικό ΚΥΤ της ΒΙΑΛ.

Η σύζυγος του ιερέα, που είναι και πρόεδρος του Συνδέσμου Κληρικών Χίου, Παρασκευή Ακρατοπούλου και η κουμπάρα της είδαν ξαφνικά τρεις άγνωστές τους γυναίκες να ορμούν εναντίον τους βρίζοντάς τις και χτυπώντας με ρόπαλα που κρατούσαν, τόσο το αυτοκίνητο της πρεσβυτέρας προκαλώντας του ζημιές, όσο και την ίδια στο κεφάλι! Αμέσως μετά, έσπευσαν να φύγουν τρέχοντας και κρύφτηκαν σε ένα σπίτι του συγκροτήματος.

Τρομοκρατημένες οι δύο γυναίκες πήγαν κατευθείαν στο αστυνομικό τμήμα όπου, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γιάννη Στεβή και την ιστοσελίδα Αστραπάρης, υπέβαλαν μήνυση για ρατσιστική επίθεση, απλή σωματική βλάβη και φθορές σε βάρος αγνώστων. Μάλιστα, αν και φέρονται να επέδειξαν στους αστυνομικούς το σπίτι όπου κατέφυγαν οι δράστιδες, οι τρεις άγνωστες δεν είχαν συλληφθεί ως αργά χθες.

 

protothema.gr

Διαβάστε ακόμα