Πέντε χρόνια λειτουργίας του Arxon.gr!

Το Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων «AΡΧΩΝ – Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Ενημέρωση», συμπλήρωσε πέντε χρόνια παρουσίας στο χώρο των Ηλεκτρονικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Ήταν 17 Μαρτίου 2015 όταν ξεκίνησε την λειτουργία του, με μοναδικό γνώμονα των ατόμων που απαρτίζουν την Συντακτική Ομάδα, την αγάπη τους για την ενημέρωση και τον χώρο της Εκκλησίας.

Σε όλα αυτά τα χρόνια προσπαθήσαμε με τρόπο έγκυρο, έγκαιρο και αντικειμενικό, να παρουσιάσουμε την εκκλησιαστική επικαιρότητα.  Δώσαμε βήμα να ακουστούν όλες οι απόψεις, γιατί πιστεύουμε ακράδαντα σε αυτό που ονομάζεται πολυφωνία στην ενημέρωση.  Σίγουρα όλο αυτό το διάστημα έγιναν λάθη και παραλείψεις άθελά μας και χωρίς σκοπιμότητες.

Αντιμετωπίζουμε το χώρο της διοικούσας Εκκλησίας με σεβασμό και καλόπιστη κριτική, χωρίς κιτρινισμούς, fakenews, εκβιασμούς και προσπάθειες χειραγώγησης.

Καθημερινά προσπαθούμε για το καλύτερο με αρκετό κόπο και πολλές δυσκολίες. Όλα αυτά μπαίνουν όμως στην άκρη, όταν αναλογιζόμαστε την αγάπη, αλλά και την προτίμηση που μας δείχνετε όλοι εσείς, οι χιλιάδες καθημερινοί αναγνώστες μας. Μας δίνετε δύναμη και αποτελείτε τη βάση για να σχεδιάσουμε το μέλλον….

Με αμείωτη τη θέλησή μας  συνεχίζουμε στην ίδια γραμμή που έχουμε χαράξει.

Ευχαριστούμε θερμά για την διαχρονική στήριξη όλους εσάς, το αναγνωστικό μας κοινό, τα Πατριαρχεία μας, τις Αυτοκέφαλες Εκκλησίες, τις Ιερές Μητροπόλεις, τις Ιερές Μονές, τις Ενορίες, αλλά και τους Αρθρογράφους μας, ανά τον Ορθόδοξο κόσμο για την συνεργασία και την εμπιστοσύνη με τις οποίες μας περιβάλλετε!!!

Ο Υπεύθυνος του Αrxon.gr 

Επαμεινώνδας Μανδρώνης

Διαβάστε ακόμα