Πολάκης: “Χριστιανοταλιμπάν όσοι ισχυρίζονται ότι δεν μεταφέρεται ασθένεια με την Θ. Κοινωνία”

Της Ναντίν Χαρδαλιά

Πυρά κατά της εκκλησίας για «χριστιανοταλιμπανισμό» εξαπέλυσε την Παρασκευή ο Παύλος Πόλακης με αφορμή τους ισχυρισμούς περί μη μετάδοσης του ιού με τη μετάληψη. Μιλώντας στη Βουλή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στηλίτευσε και το υπουργείο Υγείας που δεν εκδίδει ανακοίνωση για το θέμα, αποδίδοντάς του δειλία απέναντι στην εκκλησία που θέτει σε κίνδυνο τους πολίτες.

Ο κ. Πολάκης απαίτησε να βγει σχετική ανακοίνωση από τον ΕΟΔΥ.

«Είδα τον παλιό μου συμμαθητή τον Ηλία Μόσιαλο, καθηγητή οικονομικών Υγείας, που μάσαγε τα λόγια του αν μεταδίδεται από μετάληψη, Έλεος! Φοβάται μην του πουν κουβέντα» δήλωσε.

«Βγείτε και πείτε καθαρά, ειδικά τώρα μετά τον κακό και λάθος χειρισμό στην Πάτρα… Αυτός είναι χριστιανοταλιμπανισμός, σοβαρευτείτε, δεν είναι θέμα μη  μουτρώσουν οι ιερωμένοι, άλλες εκκλησίες το έκαναν αυτό, βάλτε τον ΕΟΔΥ να βγάλει ανακοίνωση» ανέφερε.

Εμείς στον ΣΥΡΙΖΑ, πρόσθεσε ο βουλευτής, αναβάλαμε εκδηλώσεις που μαζεύουν κόσμο να μην έχουμε συνωστισμό και δεν τολμάτε να βάλετε τον ΕΟΔΥ να πει ναι μεταδίδεται (ο κορωνοϊός) από το κουτάλι, σταματήσαμε το καρναβάλι και δεν μπορούμε να σταματήσουμε συγκεντρώσεις στις εκκλησίες.

skai.gr

Διαβάστε ακόμα