Στο Μητροπολίτη Λέρου ο Διοικητής ΔΔΜΝ του Πολεμικού Ναυτικού

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Μητροπολίτη μας κ. κ.Παΐσιο, πραγματοποίησε το μεσημέρι της Παρασκευής 5/6, ο νέος Διοικητής Διοικητικής Μερίμνης του Πολεμικού Ναυτικού Αντιναύαρχος (Μ) Γεώργιος Μπαμπλένης ΠΝ, συνοδευόμενος από τον Διοικητή Α΄ Κλάδου ΔΔΜΝ Πλοίαρχο Στέφανο Χαπήτα και τον Διοικητή της ΥΝΤΕΛ και Ανώτερο Διοικητή της Λέρου Πλοίαρχο Παναγιώτη Φιλιππίδη ΠΝ.

Ο Μητροπολίτης μας, ο οποίος συνοδευόταν από τον Αρχιερατικό Επίτροπο π. Νικόδημο Φωκά, εδέχθη με μεγάλη χαρά τον Ναύαρχο και τους επιτελείς στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, στο «Πατριαρχείο», λέγοντάς του ότι «είναι μεγάλη η τιμή να επισκεφθεί την Μητρόπολη και τον ίδιο».

Από την πλευρά του ο κ. Ναύαρχος χάρηκε για την επίσκεψη και δήλωσε ότι πάντοτε το Πολεμικό Ναυτικό θα είναι κοντά στην Εκκλησία.

Στα πλαίσια της επισκέψεως αντιλάγησαν αναμνηστικά δώρα, ο κ. Ναύαρχος ενεχείρισε τον θηρεό της Διοικήσεως ΔΔΜΝ και ο Μητροπολίτης εδώρησε την εικόνα του Αγίου Νικολάου, ευχόμενος ο Άγιος να είναι προστάτης, βοηθός και συγκυβερνήτης στα πλοία του Πολεμικού μας Ναυτικού.

Τέλος ο Μητροπολίτης ξενάγησε τον κ. Ναύαρχο και του επιτελείς στους χώρους του Συνεδριακού Κέντρου και βγήκαν αναμνηστικές φωτογραφίες.

 

 

Διαβάστε ακόμα
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin