Αρχιερατικός Εσπερινός Αγίων Κηρύκου και Ιουλίτης στην Ι. Μ. Καρυστίας
15 Ιουλίου 2020 Κοινοποιήστε

Αρχιερατικός Εσπερινός Αγίων Κηρύκου και Ιουλίτης στην Ι. Μ. Καρυστίας

Με λαμπρότητα τελέσθηκε ο Αρχιερατικός Ε Εσπερινός και η Αρτοκλασία για τον εορτασμό του των Αγίων Μαρτύρων Κηρύκου και Ιουλίτης σστο φερώνυμο παρεκλήσι το οποίο ευρίσκεται στον προαύλιο χώρο του εργοστασίου της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ στο Μηλάκι Αλιβερίου όπου την Τρίτη 14 Ιουλίου παραμονή της εορτής το εσπέρας στην Ακολουθία του Εσπερινού χοροστάτούντος εκ του αναλογίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ.


Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο Ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεως Καρυστίας και Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Αλιβερίου Πανοσ Αρχιμ Νικόδημος Τσιμόγιαννης οι Πρωτοπρ Παύλος Κουντούρης εφημέριος Παρθενίου Γεώργιος Γιαννούλης εφημέριος Αγίου Λουκά Ευάγγελος Βογιατζής εφημέριος Αγίου Ιωάννου ο π. Ανάργυρος εφημέριος Πετριών και ο Διάκονος Στυλιανός Πεταχτής.


Ακολούθησε ο θείος λόγος του Σεβασμιώτατου κ κ.Σεραφείμ ο οποίος ευλόγησε και τους προσφερθέντες άρτους. Στον εσπερινό τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί πιστοί μεταξύ εκ των οποίων του Διευθυντού του εργοστασίου κ. Βασιλείου Καμπάνη η Διευθύντρια του Ανθρώπινου Δυναμικού του εργοστασίου Μηλακίου κ. Βασιλική Παπαγιάννη η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δήμου Κύμης – Αλιβερίου κ. Μαρία Σαμαρά – Μπότη ο Πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων κ. Γεώργιος Ιωάννου και πολλοί ακόμη συνταξιούχοι του εργοστασίου καθώς επίσης και εκπρόσωποι του Λιμεναρχείου Καράβου.


Το Σωματείο Εργαζομένων εκπροσώπησαν ο Αναπληρωτής
Γραμματέας κ. Γεώργιος Φωτιάς και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων κ. Νικόλαος Χουντάσης επίσης παρευρέθηκε η Αναπληρώτρια Διευθύντρια του Νοσοκομείου Κύμης κ. Βασιλική Αγγελοπούλου ο Πρόεδρος της Κοινότητος Καλεντζίου κ. Λάμπρος Γραβαρίτης και ο τέως Πρόεδρος
και γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου κ. Δημήτριος Κιούσης.

Τέλος προσφέρθηκε στους πιστούς εόρτιο κέρασμα εκ της διοικήσεως της ΑΓΕΤ.

Φωτογραφίες Σταματούλα Λεβέντη

 

 

 

Εκτύπωση

Διαβάστε Ακόμα

Sorry, no posts were found.