Ο Μητροπολίτης Κορίνθου εγκαινίασε το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σοφικού
14 Ιουλίου 2020 Κοινοποιήστε

Ο Μητροπολίτης Κορίνθου εγκαινίασε το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σοφικού

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020, τα Εγκαίνια  του Εποχικού, Πυροσβεστικού Κλιμακίου στο Σοφικό Κορινθίας. Την τελετή των Εγκαινίων τέλεσε ο Μητροπολίτης Koρίνθου κ. Διονύσιος πλαισιούμενος από τους συνοδούς του Κληρικούς και τον Αρχιερατικό Επίτροπο Σοφικού π. Μιχαήλ Ροβά.

Στην τελετή παρέστησαν ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιος για την Έρευνα και Τεχνολογία κ. Χρίστος Δήμας, ο τέως Υπουργός και νυν Βουλευτής κ. ΝικόλαοςΤαγαράς, η Βουλευτής κ. Μαρία-Ελένη Σούκουλη, ο Βουλευτής κ. Γεώργιος Ψυχογιόςο Αντιπεριφερειάρχηςκ. ΑναστάσιοςΓκιολής,ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Βασίλειος Νανόπουλος, ο Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού ΣώματοςΑντιστράτηγοςκ. Ιάκωβος Κλεφτοσπύρος, ο Διευθυντήςτης Διευθύνσεως Μηχανικού (ΔΜΧ/ΓΕΣ)Υποστράτηγοςκ. Ανδρέας Κωνσταντίνου, ο Αστυνομικός Διευθυντής Κορίνθου κ. Χαράλαμπος Τετράδης, ο Διευθυντής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου κ. Χρήστος Πλατάς και λοιποί Αυτοδιοικητικοί και Στρατιωτικοί Άρχοντες.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, στηνσύντομη προσφώνησή του, ευχήθηκε ο Πανάγαθος Θεός να προστατεύει και να δίδει δύναμη και θάρρος στους πυροσβέστες μας,πουμε πίστη στον Θεό και αγάπη στον άνθρωπο καταφέρνουν να επιτελούν τα σκληρά, δύσκολα και επικίνδυνα καθήκοντά τους,κάνοντας όλο τον κόσμονα εμπιστεύεται το Πυροσβεστικό Σώμα!

 

 

 

Εκτύπωση