Εθελοντές από την Αγ. Μαρίνα Ηλιουπόλεως επισκέφθηκαν το Δρομοκαΐτειο Νοσοκομείο

Ομάδα εθελοντών από την εκκλησιαστική κοινότητα αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως επισκέφτηκε το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής Δρομοκαΐτειο.

Μετά από νοσηλεία ενορίτου, διαπιστώθηκε η ανάγκη σε ρουχισμό για τους τροφίμους. Άμεσα η υπεύθυνος του καταστήματος διάθεσης ρούχων του ναού, Βασιλική Φαλίδα με τους συνεργάτες της, προετοίμασαν 19 δέματα με 923 τεμάχια ρούχων.

Kατόπιν συνεννοήσεως με το αρμόδιο τμήμα του νοσηλευτικού Ιδρύματος την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020 οργανώθηκε και έγινε μεταφορά του ρουχισμού στο Δρομοκαΐτειο.

Οι αρχιμανδρίτες Σεραφείμ Δημητρίου και ο Ευσέβιος Μεάντζια και οι εθελοντές Βασιλική Φαλίδα, Βασίλειος Κατσαρός, Κωνσταντίνα Μπαμπίλα, Γαβριήλ Greco,  Αντώνιος Κανάκης και Αγγελική Βιλιάρδου φόρτωσαν δύο επιβατικά αυτοκίνητα με τα οποία και μετέφεραν την ανθρωπιστική βοήθεια.

Παρά τις δυσκολίες από τα μέτρα προστασίας για την μη εξάπλωση της γρίπης υπό της φερόμενης ως πανδημίας κορωναϊού, στην Αγία Μαρίνα για μία ακόμη φορά με άγια τρέλα 923 ρούχα έφτασαν στους συνανθρώπους μας που δίνουν τον ιδιαίτερο αγώνα τους, απέναντι σε πολύ ιδιαίτερα προβλήματα και κυρίως απέναντι στο “στίγμα” της κοινωνίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Διαβάστε ακόμα