«ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και IOCC στο πλευρό 2464 οικογενειών που «χτυπήθηκαν» από κορωνοϊό και οικονομική κρίση

Ολοκληρώθηκε, σήμερα από τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «ΑΠΟΣΤΟΛΗ»  της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών η διανομή καρτών, σε 350 πολύτεκνες και μονογονεϊκές οικογένειες με ανήλικα.

Οι οικογένειες  θα προμηθεύονται σε διάρκεια έξι μηνών προϊόντα αξίας 300 Ευρώ από μεγάλη ποικιλία  μαναβικής, γαλακτοκομικά, κοτόπουλο, αυγά, τυριά, ψωμί, ελαιόλαδο και σπορέλαια, δημιουργώντας έμμεσο όφελος για την ελληνική αγροτική οικονομία.

Τα επτά  τελευταία χρόνια η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» σε συνεργασία και με χρηματοδότηση του Διεθνούς Ανθρωπιστικού Οργανισμού International Orthodox Christian CharitiesIOCC, με το Πρόγραμμα «Κάρτες προμήθειας φρέσκων τροφίμων», δίνει τη δυνατότητα σε εμπερίστατες οικογένειες με παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας να προμηθεύονται φρέσκα τρόφιμα ελληνικής παραγωγής από ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ με τη χρήση προπληρωμένων καρτών.

Σε μια κρίσιμη για την χωρά περίοδο η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» στηρίζει επίσης, κάθε μήνα, 1.500 οικογένειες που λαμβάνουν δέματα ξηρών τροφίμων μέσω 82 ενοριών  της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών καθώς και  615 αστέγους με έτοιμο φαγητό και αρτοποιήματα στον Κόμβο Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων με χρηματοδότηση και πάλι του Διεθνούς Ανθρωπιστικού Οργανισμού International Orthodox Christian CharitiesIOCC.

Το ίδρυμα «John L. Santikos Foundation of the SAN ANTONIO AREA FOUNDATION», υπήρξε βασικός χρηματοδότης του προγράμματος που υποστήριξαν επίσης ελληνοαμερικανικά ιδρύματα   και πλήθος ιδιωτών των ΗΠΑ.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος εξέφρασε τις ευχαριστίες του, τόσο στον  ΙOCC oσο και στο John L. Santikos Foundation, για την εμπιστοσύνη, την πολυετή συνεργασία με την ΑΠΟΣΤΟΛΗ και την αγάπη τους στην Ελλάδα

Διαβάστε ακόμα