Στον Μητροπολίτη Νεαπόλεως η Μαρία Αντωνίου

Σε μία ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως & Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβα.

Σε ανακοίνωσή της σε κοινωνικό της δίκτυο η κα Μαρία Αντωνίου αναφέρει:

Είχα την ευκαιρία να ενημερωθώ για το θεάρεστο έργο της Ιεράς Μητροπόλεως με τα 8.200 γεύματα ημερησίως που ανακουφίζουν χιλιάδες συμπολίτες μας και άλλες αξιέπαινες δράσεις με κοινωνικό πρόσημο.
Παράλληλα συζητήσαμε με τον Σεβασμιότατο θέματα που ακουμπούν στην αναπτυξιακή προοπτική της Δυτικής θεσσαλονίκης και που βελτιώνουν την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των πολιτών.
Από κοινού στόχος το όραμα να γίνει όνειρο και το όνειρο πράξη. Σε αυτή την κατεύθυνση, λοιπόν, εργαζόμαστε ως Κυβέρνηση.

Στο πλαίσιο αυτό επισκεφθήκαμε με τον Μητροπολίτη κ.κ. Βαρνάβα , τον Δήμαρχο Δέλτα Γιάννη Ιωαννίδη και τον Πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Καλοχωρίου Πέτρο Στατερούδη το παράκτιο μέτωπο του Δήμου Δέλτα με τη λιμνοθάλασσα Καλοχωρίου. Μία περιοχή, που διαθέτει τεράστια συγκριτικά πλεονεκτήματα με προοπτικές ανάπτυξης που θα αποφέρουν πολλαπλά κοινωνικό – οικονομικά οφέλη.

Με σεβασμό στο περιβάλλον και ήπιες παρεμβάσεις που θα είναι σύννομες με τις συνθήκες Natura και Ramsar, η περιοχή μπορεί να αποτελέσει ένα πράσινο σημείο, πόλο έλξης πολλών επισκεπτών.

Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, άλλωστε, στηρίζει πρωτοβουλίες που προωθούν την πράσινη ανάπτυξη.

 

 

Διαβάστε ακόμα