Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στον Μητροπολίτη Λαρίσης

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμύνης, Στρατηγός κ. Κωνσταντίνος Φλώρος επισκέφθηκε εθιμοτυπικά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο, στο Επισκοπείο.

Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε εγκαρδίως τον κ. Αρχηγό, τηρώντας αμφότεροι τα ασφαλή μέτρα προφύλαξης που έχει συστήσει η Ελληνική Πολιτεία, και εξέφρασε την κοινή αίσθηση του Ελληνικού Λαού για το αξιόμαχο των Ενόπλων μας Δυνάμεων και ευχαρίστησε τον Στρατηγό για την στάση του στο παρελθόν κρίσιμο διάστημα. Δήλωσε δε, ότι Εκκλησία και Ένοπλες Δυνάμεις συμπορεύονται στον κοινό αγώνα της προστασίας του Λαού μας από τους κινδύνους και εξέφρασε την ευχή η Υπέρμαχος Στρατηγός να σκέπει και να περιφρουρεί το ευσεβές Έθνος μας.

Απαντώντας ο κ. Αρχηγός, εξέφρασε τη βούληση των Ενόπλων Δυνάμεων να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους διασφαλίζοντας την ακεραιότητα της Εθνικής μας κυριαρχίας και τηρώντας απαράγραπτα τα δικαιώματα του Ελληνισμού.

Προ της αναχωρήσεως του κ. Αρχηγού, ο κ. Ιερώνυμος του προσέφερε μία περίπυστη εικόνα του Πολιούχου και Προστάτου μας Αγίου Βησσαρίωνος, ενώ ο Ενδοξώτατος Στρατηγός μας επέδωσε στον Σεβασμιώτατο την αναμνηστική πλακέτα του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμύνης.

Διαβάστε ακόμα