Ο Μητροπολίτης Καρυστίας στον Ι. Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στα Περιβόλια Κύμης

Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020 στα πλαίσια των ποιμαντικών επισκέψεων του σε ενορίες και ιερές μονές της Ιεράς Μητροπόλεως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ πραγματοποίησε ποιμαντική επίσκεψη στον ενοριακό ιερό ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στα Περιβόλια του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου και προεξήρχε της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας με συλλειτουργούς τον Πρωτοσύγκελλο Πανοσ Αρχιμ Νικόδημο Πόγκα τον εφημέριο της ενορίας Πρεσβύτερο Παναγιώτη Καρακίτσο και τον Διάκονο Απόστολο Μπάκουλη.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος κ. Σεραφείμ αναλύοντας την εκ του κατά Λουκά ιερού ευαγγελίου περικοπή ακολουθως ευχήθηκε καταλλήλως στους πιστούς που συμμετείχαν ιστάμενοι με την τήρηση των υγειονομικών διατάξεων εντός και εκτός του ιερού ναού παρισταμένου και του Αντιδημάρχου κ. Γεωργίου Κότσαρη.

Εν συνεχεία μετά το πέρας της Θείας Ευχαριστίας ο Σεβασμιώτατος κ. Σεραφείμ ευλόγησε τους προσφερθέντες άρτους και προέστη ιερού μνημοσύνου ευσεβούς ενορίτου.

Επίσης στο αναλόγιο έψαλαν οι αδελφοί Ιεροψάλτες του ιερού ναού Αναστάσιος και Δημήτριος Ρέτσας με τον Ιεροψάλτη του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Ερέτριας κ. Δημήτριο Πετρογιάννη.

Φωτογραφίες Δημήτριος Πετρογιάννης Σταματούλα Λεβέντη

 

Διαβάστε ακόμα