Τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης επισκέφθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας
14 Οκτωβρίου 2020 Κοινοποιήστε

Τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης επισκέφθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας

Χαμογελαστός, ήρεμος, με καλή κλινική εικόνα και όρεξη για φαγητό, παραμένει στη Νευρολογική κλινική του ΠΑΓΝΗ ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος, ο οποίος μάλιστα δέχθηκε με χαρά την επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας.

Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης δέχεται ελάχιστες επισκέψεις λόγω της πανδημίας, ωστόσο, ενημερώνεται από τους ανθρώπους της Αρχιεπισκοπής για το μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου και των ανθρώπων της Εκκλησίας να μαθαίνουν τα νεότερα για την πορεία της υγείας του.

“Οταν οι γιατροί κρίνουν ότι είναι έτοιμοι για το εξιτήριο θα μπορέσει να επιστρέψει στον χώρο του στην Αρχιεπισκοπή” μας είπε ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Χαλκιαδάκης, ο οποίος μάλιστα σχολίασε ότι έχει όρεξη για φαγητό. “Ζήτησε να φάει και ο άνθρωπος της Αρχιεπισκοπής που βρίσκεται στο πλάι του μας είπε ότι για πρώτη φορά εδώ και 17 χρόνια άκουσε τον λιτοδίαιτο Αρχιεπίσκοπο να λέει ότι πεινάει και ότι θα ήθελε να φάει”.

Ήδη στην Αρχιεπισκοπή προετοιμάζεται κατάλληλα το δωμάτιό του, για να μπορέσει να επιστρέψει στον χώρο όπου θα παραμείνει με την κατάλληλη φροντίδα, όταν βγει από το νοσοκομείο.

 

patris.gr

 

Εκτύπωση