Θερμή επιστολή του Οικ. Πατριάρχη προς τον Πατριάρχη Σερβίας

Η Α.Θ.Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος απέστειλε θερμό μήνυμα προς τον Προκαθήμενο της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Σερβίας, Μακαριώτατο Πατριάρχη κ.κ. Ειρηναίο, με το οποίο του εύχεται ταχεία ανάρρωση της υγείας του.

“Επί τω ακούσματι ότι ταλαιπωρείσθε με την υγείαν σας” αναφέρει ο Οικουμενικός Πατριάρχης, σε ιδιόχειρη επιστολή του προς τον Πατριάρχη της Σερβικής Εκκλησίας,ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, “σπεύδομεν παρά το προσκεφάλαιόν Σας διά να Σας ευχηθώμεν τα «περαστικά» και να Σας εκφράσωμεν την βεβαιότητα ότι αι σωματικαί και πνευματικαί δυνάμεις Σας, μαζί με την δύναμιν της πίστεώς Σας, θα αποδειχθούν ισχυρότεραι του κορωνοϊού και συντόμως θα επιστρέψετε εις τα υψηλά και ιερά καθήκοντά Σας. Τούτο και ευχόμεθα όλοι εδώ εις το Φανάριον, μαζί με τους Ιεράρχας, τον κλήρον και τον λαόν Σας, οι οποίοι προσκαρτερούν τη προσευχή και τη δεήσει διά τον πολιόν και σεβάσμιον Πατριάρχην των”.

“Μακαριώτατε, Σας αγαπώμεν ειλικρινώς και προσευχόμεθα εντόνως και διαπύρως δι’ Υμάς”, προσθέτει ο Οικουμενικός Πατριάρχης.

Επισυνάπτεται η ιδιόχειρη επιστολή του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΙΔΙΟΧΕΙΡΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΟΥ

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin