Τον Μητροπολίτη Πατρών επισκέφθηκε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης επισκέφθηκε σήμερα, Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020, την Πάτρα, προκειμένου να συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Πατρών, αλλά και με τοπικούς φορείς της πόλης για την αυστηρή εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού μετάδοσης του κορωνοϊού, ενόψει της εορτής του Πολιούχου της πόλης Αγίου Ανδρέα.

Ο Υπουργός έτυχε θερμής υποδοχής από τον Σεβ. Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο, στο Επισκοπικό Μέγαρο της Μητροπόλεως. Κατά την συνάντησή τους ο κ. Χρυσόστομος ευχήθηκε στον Υπουργό να καταφέρουμε να βγούμε αλώβητοι από αυτή την περιπέτεια και από αυτή τη δοκιμασία. 

Με τη σειρά του ο κ. Χρυσοχοϊδης ευχαρίστησε εκ μέρους της Κυβερνήσεως τον Σεβασμιώτατο και τον Ιερό Κλήρο για την συμβολή τους στον περιορισμό της πανδημίας, ενώ δεν παρέλειψε να τον ευχαριστήσει εκ καρδίας  για τις δηλώσεις του σχετικά με την εορτή του Αγίου Ανδρέα, οι οποίες ήταν πολύ σημαντικές και πολύ καθοριστικές. 

Ο κ. Υπουργός αργότερα συναντήθηκε με άλλους τοπικούς φορείς, ενώ τέλος προέβη σε δηλώσεις  σχετικά με τα μέτρα που θα ισχύσουν κατά τον εορτασμό του Πολιούχου των Πατρών Αγίου Ανδρέα. 

ARXON.GR 

 

Φωτο: Εφημερίδα Μακεδονία

Διαβάστε ακόμα