Εκοιμήθη ο Αρχιμ. Γαβριήλ Νικολαΐδης 53 ετών στην Καβάλα

Θλίψη στην κοινωνία της Καβάλας έχει προκαλέσει η είδηση ενός ακόμη θανάτου, νέου στην ηλικία, συμπολίτη μας από κορονοϊό το μεσημέρι της Παρασκευής 4 Δεκεμβρίου 2020, τόσο για το γεγονός ότι ο εκλιπών ήταν μέλος της «οικογένειας» του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας όσο και για το ότι ήταν ένα πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό.

Ο «γίγαντας» -όπως τον αποκαλούσαν οι φίλοι του- ήταν ο Αρχιμανδρίτης Γαβριήλ, κατά κόσμον Μιχάλης Νικολαΐδης, ο οποίος υπηρετούσε ως διοικητικός υπάλληλος [προϊστάμενος της Υπηρεσίας Πρωτοκόλλου] του Νοσοκομείου, ενώ στο παρελθόν είχε διατελέσει και νοσηλευτής.

Ήταν μόλις 53 ετών. Από την πρώτη στιγμή της είδησης του θανάτου του από επιπλοκές του κορονοϊού, το facebook «πλημμύρισε» με μηνύματα φίλων και ανθρώπων που τον γνώριζαν οι οποίοι σπεύδουν να συλλυπηθούν τους οικείους του για την απώλειά τους.

Η εξόδιος ακολουθία του Αρχιμ. Γαβριήλ Νικολαΐδη θα τελεστεί στις 10:00 το πρωί του Σαββάτου 5 Δεκεμβρίου 2020 στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων, στα Δημοτικά Κοιμητήρια της Καβάλας.

kavalapost.gr

Διαβάστε ακόμα
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin