Εμβολιάστηκε ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων Μάξιμος

Πριν από δύο μήνες περίπου το Γηροκομείο «Ζωσιμαδών» χτυπήθηκε από την πανδημία. Ήταν η πρώτη μεγάλη δομή της περιοχής που κλήθηκε να διαχειριστεί μία δύσκολη κατάσταση και όλοι οι άνθρωποί της αντέδρασαν υποδειγματικά.

Σήμερα το Γηροκομείο είναι και πάλι στην επικαιρότητα, αλλά αυτή την φορά για καλό λόγο.

Κι αυτό καθώς ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί στους ηλικιωμένους από μονάδες του ΕΟΔΥ που κάνουν τα εμβόλια μέσα στη δομή.

Στην έναρξη των εμβολιασμών παραβρέθηκε ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων Μάξιμος ο οποίος ήταν μεταξύ των πρώτων που έκανε το εμβόλιο, χωρίς να έχει καμία ενόχληση, όπως ο ίδιος δήλωσε.

Ο Μητροπολίτης απηύθυνε έκκληση για μία ακόμη φορά να τηρούνται όλα τα μέτρα ωσότου επιτευχθεί η ανοσία του πληθυσμού και επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

«Είναι αλήθεια ότι περάσαμε πολύ δύσκολα τον Οκτώβριο. Το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει και πρέπει όλοι να προσέχουμε. Θέλω να ευχαριστήσω όσους εργάζονται στο σύστημα υγείας για την μεγάλη προσπάθεια που κάνουν και τους επιστήμονες για τα εργαλεία που μας δίνουν» ανέφερε στις δηλώσεις.

Στο Γηροκομείο εμβολιάζονται όσοι επιθυμούν από τους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται και από το προσωπικό.

«Ευελπιστούμε ότι θα χτίσουμε την ανοσία που απαιτείται για να ανακοπεί η πανδημία και να βγούμε από αυτή την επώδυνη κατάσταση που μας έχει στοιχίσει σε όλους μας. Το σημαντικό είναι να μην χαλαρώσουμε, να προσέχουμε και να τηρούμε τα μέτρα μέχρι να ξεπεραστεί το πρόβλημα», κατέληξε ο Μητροπολίτης στις δηλώσεις του.

epiruspost.gr

Διαβάστε ακόμα