GO Youth NSW: Τριήμερο retreat για νέους από 18 έως 30 ετών

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου, η ελληνορθόδοξη Νεολαία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής στη Νέα Νότια Ουαλία (GO Youth NSW) διοργανώνει τριήμερο retreat, που απευθύνεται σε νέους ηλικίας από 18 έως 30 ετών.

Το “The Young Adult Retreat 2021” θα λάβει χώρα από τις 5 έως τις 7 Φεβρουαρίου και θα περιλαμβάνει ψυχαγωγικές δραστηριότητες, ομιλίες και λατρευτικές εκδηλώσεις στα Αγγλικά, υπό τη διαρκή υποστήριξη και καθοδήγηση του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μελόης κ. Αιμιλιανού.

Σκοπός της πρωτοβουλίας είναι να ενθαρρύνει την πνευματική πρόοδο των συμμετεχόντων και να συμβάλει ώστε να αναπτυχθούν νέες φιλίες μεταξύ τους.

Εξάλλου, το φετινό retreat έχει ως θέμα: “Η Ορθόδοξη Αγάπη και Ελευθερία”, και φιλοδοξεί να λειτουργήσει ως πνευματικό καταφύγιο για όσους έχουν ανάγκη να βιώσουν την αλήθεια, την αγάπη και τη χαρά της Ορθοδοξίας. Οι διοργανωτές απευθύνουν κάλεσμα στους νέους ενήλικες της Πολιτείας της Νέας Νοτίου Ουαλίας να λάβουν μέρος σε αυτήν την αναζήτηση της Ορθόδοξης ελευθερίας, βιώνοντας ξεχωριστές εμπειρίες μαζί με τους συνομηλίκους τους με κοινά ενδιαφέροντα.

Για τη συμμετοχή στο “The Young Adult Retreat 2021” είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο www.goyouthnsw.com/youth-retreat-2021, με καταληκτική ημερομηνία την 31η Ιανουαρίου 2021.

Διαβάστε ακόμα