Οι Ανώνυμοι ζηλωτές

Άρθρο του Στέφανου Δημόπουλου, Ιατρού, Αναγνώστη

Τι γίνανε όλοι οι ζηλωτές του αντιεμβολιαστικού κινήματος αλήθεια;; Τον τελευταίο καιρό τους αναγνωρίζω πίσω από σχολιαστές «Ανώνυμους» σε κάθε άρθρο μου που ανεβαίνει στο διαδίκτυο. Λίγο ταπεινωμένους και πικραμένους θα έλεγα γιατί οι περισσότεροι από τους οπαδούς τους τούς εγκατέλειψαν τρομαγμένοι απ το κακό που γίνεται και σπεύδουν να εμβολιασθούνε. Δεν πειράζει γιατί όπως λέει και η γερμανική παροιμία «kluger darf man werden”που πάει να πει για όσους μιλάτε μόνο αγγλικά «εξυπνότερος επιτρέπεται κανείς να γίνει» . Το είχε πει κάποτε ο μεγάλος καγκελάριος Konrad Adenauer , πατέρας της μεταπολεμικής Γερμανίας, αυτός που μετά τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο έκανε το οικονομικό θαύμα της ανοικοδόμησης της πατρίδας του. Το είπε όταν τον εγκάλεσε η αντιπολίτευση γιατί άλλαξε γνώμη σε ένα θέμα και αυτός δεν έσπευσε να δικαιολογηθεί, αλλά απλά και ταπεινά παραδέχτηκε ότι άλλαξε την παλιά του γνώμη και θεωρεί ότι αυτό είναι εξυπνάδα. Και από τότε έγινε παροιμία.

Πέθαναν κληρικοί , μοναχοί και λαϊκοί που ήταν ενάντιοι στην μάσκα και τα μέτρα κατά του συγχρωτισμού και οι πιστοί σιγά-σιγά αντιλαμβάνονται  πως άλλο πράγμα είναι τα μυστήρια (και βασικά η Θεία Κοινωνία που πάντα σκανδάλιζε τους «πολιτισμένους λογικοκράτες») και άλλο πράγμα η άποψη  ότι Ναοί είναι «κλωβοί ασηψίας». Κομμάτια να με κάνεις είμαι σίγουρος ότι από την ορθόδοξη Θεία Μετάληψη ποτέ κανείς δεν κινδυνεύει. Το έχω ξαναγράψει αλλά θα το ξαναπώ πως έχω μεταλάβει και μετά από λεπρούς και από άλλους αρρώστους στα νοσοκομεία μια ζωή όπου δουλεύω και εκνευρίζομαι με όσους σπεύδουν στο  «μετά φόβου Θεού» να μεταλάβουν πρώτοι. Τόσοι Λευίτες Άγιοι  καταλύουν την Θεία Κοινωνία σαν εφημέριοι σε  νοσοκομεία λοιμωδών νόσων και  δεν αρρώστησε ποτέ κανένας. Αν θέλετε και τα λείψανα και οι εικόνες των Αγίων μας πιστεύω πως είναι αδύνατο να μεταδώσουν νόσο, μονάχα την χάρη τους την ιαματική και αγιαστική. Αλλά να θεωρείς τον όντως αγιασμένο χώρο του ναού πως είναι άσηπτος ,ε ΟΧΙ . Είναι τόσο άσηπτος όσο και όλη η πλάση. Πού ανασαίνει από την Θεια Λειτουργία όπως έλεγε ο Όσιος Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης. Και είναι ύβρις κατά του αγίου Πνεύματος και των άκτίστων ενεργειών  Του, να το περιορίζεις στούς 4 τοίχους των ναών και να φοράς την μάσκα και να συμμορφώνεσαι με τά μέτρα κατά του συγχρωτισμού  μόλις βγεις στο προαύλιο του ναού η στο αρχονταρίκι  η την Τράπεζα στα μοναστήρια.   

Επιτρέψτε μου να απαντήσω σε καλόπιστα όσο και κακόπιστα και επιθετικά ερωτήματα που είδα από ανώνυμους (γνωστοί –άγνωστοι) πάνω σε άρθρα μου στο διαδίκτυο.

1ον Ένας που έχει κάνει την δεύτερη δόση εμβολιασμού και έχει περάσει ήδη ένας μήνας μπορεί να νοσήσει ξανά αλλά πολύ ελαφριά, «στο πόδι» και για λίγες μέρες. Κανένας δεν χρειάστηκε από αυτούς να μπούνε σε νοσοκομείο. (συνέντευξη καθηγητού Ιατρικής Βασιλακόπουλου στον Αρη Πρωτοσάλτε SKY 11/3/21)

2ον Μετά τον πρώτο μήνα από το 2ο εμβόλιο αποκλείεται να μεταδώσει ο εμβολιασμένος στην οικογένειά του τόν Κορονοϊό. Αυτό μπορεί να γίνει (πολύ σπάνιο και αν) τις πρώτες μόνο 20 μέρες.(Ίδια πηγή: Βασιλακόπουλος)

3ον Δεν αποσιωπώ σκόπιμα την επίσημη βρετανική  έκθεση για παρενέργειες και θανάτους μετά από εμβόλια της ASTRA ZENECA  ,απεναντίας ανέφερα στο αρθρο μου περί επιπλοκών και θανάτων , ότι υπάρχουν πολλές παρόμοιες ανακοινώσεις στο διαδίκτυο οι οποίες η μία μετά την άλλη καταπίπτουν μετά από σοβαρό επιστημονικό έλεγχο από τους αρμόδιους φορείς που είναι ” το FDA , ὁ ἀμερικανικούς ὀργανισμός φαρμάκων καί τροφίμων (FDA) ἤ ὁ ἀντίστοιχος εὐρωπαϊκός ὀργανισμός ἤ οἱ διάφοροι κρατικοί, ἐθνικοί ὀργανισμοί και ετσι βγαίνουν τα συμπεράσματα καί προχωρᾶ η ἐπιστήμη.”    Δείξτε λοιπόν λίγο υπομονή να γίνει όντως ο έλεγχος αυτής της πληροφορίας από τους παραπάνω φορείς και μήν βιάζεστε.

4ον Στο Ισραήλ έχουν εμβολιαστεί πάνω από 5 εκατομμύρια άνθρωποι συνολικά εκ των οποίων οι πρώτοι 1500000 (ενάμιση εκατομμύρια άνθρωποι) υποβλήθηκαν στην αρχή της εμβολιαστικής περιόδου με το εμβόλιο της FISER( m RNA τεχνολογίας) όπως και στην Ελλάδα. Σε αυτούς αναφέρεται η επίσημη στατιστική μελέτη που θα την βρείτε στο περιοδικό LANCET, όπου επιβεβαιώθηκαν πλήρως τα συμπεράσματα από την 3η κλινική φάση των 34000 εθελοντών για μηδενική εμφάνιση θανάτων και ασήμαντες επιπλοκές. Άρα δεν αποσιώπησα ούτε είπα ψέματα.

5ον Οσον αφορα τον κίνδυνο μολυνσης μας από τα m RNA εμβόλια πηρα την αδεια από τον καθ υλην αρμόδιο καθηγητη Γενετικης Στέλιο Αντωναράκη και αναδημοσιευω από αρθρο του σε εφημερίδα:

ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ, ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ RNA?

Το RNA δεν εισχωρεί στον πυρήνα των κυττάρων και επομένως ο κίνδυνος για να επηρεάσει το γονιδίωμα ή τα κύτταρά μας είναι μηδενικός. Επίσης καλό είναι να θυμόμαστε ότι και ο ιός έχει ένα μεγάλο μόριο RNA, πολύ μεγαλύτερο από το μικρό μόριο που περιλαμβάνει το εμβόλιο. Επομένως η μόλυνση με τον ιό θα μας εκθέσει σε ακόμα μεγαλύτερο μόριο RNA. Τι προτιμάτε, λοιπόν; Να εμβολιαστείτε με ένα μικρό κομμάτι RNA, που δεν θα σας προκαλέσει σχεδόν κανένα σύμπτωμα αλλά εμποδίζει τη μόλυνση από τον ιό, ή να μολυνθείτε από ένα τεράστιό μόριο RNA (29.000 νουκλεοτίδια) του ιού μαζί με όλες τις πιθανές άσχημες επιπλοκές; Όσοι αμφιβάλλουν ή φοβούνται, ας τα τοποθετήσουν όλα σε μια ζυγαριά κι ας αποφασίσουν, η ιατρική δεν υποχρεώνει κανέναν, ο θάνατος, που παραμονεύει, υποχρεώνει!

 «Πηγή: https://www.athensvoice.gr/…/699631_stylianos…

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΗΣ -αποσπάσματα συνέντευξης:

κορυφαίος γενετιστής και ο μοναδικός Έλληνας επιστήμονας βραβευμένος με το Allan Αward ΤΟ 2019, το μεγαλύτερο βραβείο Γενετικής στον κόσμο. Ομότιμος καθηγητής Γενετικής Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης, μέλος της Ελβετικής Ακαδημίας Επιστημών, πρώην πρόεδρος του διεθνούς οργανισμού Ανθρωπίνου Γονιδιώματος (HUGO).

Επίσης αρθρα του καθηγητου Αντωναράκη ευκολοδιάβαστα στα απλά ελληνικά σας παραθέτω παρακάτω. Ο Στυλιανός Αντωναράκης μπηκε 1ος στην Ιατρικη Αθηνων το 1069 και σε ηλικια 36 ετων ηταν τακτικός καθηγητης Γενετικης στο διάσημο αμερικανικό πανεπιστήμιο John Hopkins είναι και μελος στην Ακαδημία Αθηνων και είναι αυτος που «ξεκλειδωσε» το DNA προ 15ετίας.

Τα μήλα και τα εμβόλια Kathimerini, Athens, Greece 22 Nov 2020 https://www.kathimerini.gr/society/561169120/ta-mila-kai-ta-emvolia/.

Υπόκλιση στον Αγνωστο Εθελοντή Kathimerini, Athens, Greece 20 Dec 2020 https://www.kathimerini.gr/society/561202075/ypoklisi-ston-agnosto-ethelonti/

Τα χρωματιστά παπούτσια και οι μεταλλαγές του ιού Kathimerini, Athens, Greece 25 Dec 2020 https://www.kathimerini.gr/politics/561206788/ta-chromatista-papoytsia-kai-oi-metallages-toy-ioy/

Οι άνθρωποί μας του χθες, oι αγαπημένοι άγνωστοι Kathimerini, Athens, Greece 21 Jun 2020 https://www.kathimerini.gr/1083774/article/ygeia/ygeia-epikairothta/apoyh-oi-an8rwpoi-mas-toy-x8es-oi-agaphmenoi-agnwstoi

Το πώς και το γιατί: η περιέργεια και η ανάγκη Kathimerini, Athens, Greece 24 May 2020 https://www.kathimerini.gr/1079633/opinion/epikairothta/politikh/to-pws-kai-to-giati-h-periergeia-kai-h-anagkh

Μεταλλαγή, η δύναμη και η αδυναμία του κορωνοϊού Kathimerini, Athens, Greece 17 May 2020 https://www.kathimerini.gr/1078568/opinion/epikairothta/politikh/metallagh-h-dynamh-kai-h-adynamia-toy-korwnoioy

Γονιδιακή ποικιλομορφία, θεραπευτική αγωγή και επιβίωση Kathimerini, Athens, Greece 20 Apr 2020 https://www.kathimerini.gr/1074434/article/epikairothta/episthmh/gonidiakh-poikilomorfia-8erapeytikh-agwgh-kai-epiviwsh

Ο νέος κορωνοϊός δεν είναι εργαστηριακό κατασκεύασμα Kathimerini, Athens, Greece 27 Apr 2020 https://www.kathimerini.gr/1075525/article/ygeia/ygeia-epikairothta/o-neos-korwnoios-den-einai-ergasthriako-kataskeyasma

Διαβάστε ακόμα