Ολοκληρώθηκε η σειρά διαδικτυακών εκπομπών «Λόγος και Διάλογος»

Την Κυριακή 7 Μαρτίου το βράδυ πραγματοποιήθηκε η τελευταία διαδικτυακή εκπομπή της σειράς διαδικτυακών εκπομπών «Λόγος και Διάλογος» η οποία ξεκίνησε τον περασμένο Οκτώβριο στο πλαίσιο των διαδικτυακών παραγωγών του Γραφείου Ποιμαντικής Διακονίας της Ιεράς Μητροπόλεως μας. 

Η πανδημία της νόσου του κορονοϊού και οι σχετικές απαγορεύσεις συναθροίσεων για την προστασία της δημόσιας υγείας στάθηκαν αφορμή ώστε ήδη από τον Απρίλιο του 2020, κατόπιν εμπνεύσεως και προτροπής του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος, η Ιερά Μητρόπολη μας παράλληλα με τις διαδικτυακές πνευματικές, αγιολογικές και εθνικές ομιλίες του Ποιμενάρχου μας να εγκαινιάσει και άλλες σειρές διαδικτυακών εκπομπών για παιδιά και νέους αλλά και για κάθε άνθρωπο καλής θελήσεως. 

Η εν λόγω σειρά διαδικτυακών εκπομπών «Λόγος και Διάλογος» ήταν μία εβδομαδιαία ζωντανή εκπομπή που μεταδιδόταν κάθε Κυριακή στις 9:00 το βράδυ μέσα από τους ιστοχώρους της Ιεράς Μητροπόλεως μας και από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος» και ολοκληρώθηκε εχθές με την συμπλήρωση είκοσι εκπομπών, ενόψει της εισόδου της Μεγάλης Τεσσαρακοστής κατά την οποία θα μεταδίδονται Ιερές Ακολουθίες. Παράλληλα, η παιδική εκπομπή «ΣυνΚατeχηση» θα συνεχιστεί κανονικά κάθε Σάββατο στις 6:00 μ.μ.. 

Την εκπομπή παρουσίαζαν ο Γραμματέας της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Αρσένιος Χαλδαιόπουλος και ο Υπεύθυνος του Γραφείου Γάμων και Βαπτίσεων Αρχιμ. Πρόδρομος Γκιρτζαλιώτης.

Διαβάστε ακόμα