Στήριξη στο Σουρλίγκειο Ίδρυμα Καναλίων

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σουρλιγκείου Ιδρύματος Καναλίων ευχαριστεί:

Α. Την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπεδίου και τον Άγιο Καθηγούμενο αυτής, Γέροντα Εφραίμ, για την προσφορά μεγάλης ποσότητας υγειονομικού υλικού (πάνες ενηλίκων, υποστρώματα και γάντια μίας χρήσεως).

Β. Τον Πρόεδρο κ. Απόστολο Κρεμαστά και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φίλων Σουρλίγκειου Γηροκομείου Καναλίων, για την προσφορά 80 καθισμάτων και 8 τραπεζιών για τον εξοπλισμό της καινούργιας τραπεζαρίας του Ιδρύματος.

Γ. Τον Εφοπλιστή κ. Πάρη Δράγνη για την προσφορά 2,5 τόνων πετρελαίου θέρμανσης και 4 συμπυκνωτών οξυγόνου για τους τροφίμους που αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα.

Δ. Τον Πρόεδρο κ. Παύλο Πάνο και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Γηροκομείου Βόλου για την προσφορά 3 κλινών νοσηλείας.

            Οι σημαντικότατες αυτές δωρεές στηρίζουν με τον πιο αποφασιστικό τρόπο την λειτουργία του Ιδρύματος και συμβάλουν καθοριστικά στην αντιμετώπιση των μεγάλων αναγκών που αντιμετωπίζει αυτή την περίοδο.

            Ευχόμαστε το παράδειγμά τους, να βρει και άλλους μιμητές έτσι ώστε το Γηροκομείο Καναλίων να συνεχίσει απρόσκοπτα την λειτουργία του και να επιτελεί το μεγάλο κοινωνικό του έργο.

Διαβάστε ακόμα