Στο ΕΣΠΑ το Γηροκομείο της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου

Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής στα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως μας, όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Διονύσιο.

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως που πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας και ο κ. Αντιπεριφερειάρχης αντάλλαξαν απόψεις για θέματα που αφορούν την Τοπική Κοινωνία της Κορινθίας, την Εκκλησία και την τρέχουσα επικαιρότητα, καθώς και για το χρονίζον θέμα του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Κορίνθου «Το έργον του Αποστόλου Παύλου», το οποίο με ενέργειες του Περιφερειάρχου Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα, των Αντιπεριφερειαρχών κ. Αναστασίου Γκιολή, κ. Αθήνας Κόρκα, και πολλών Συμβούλων της Περιφέρειας εντάσσεται επιτέλους σε Πρόγραμμα ΕΣΠΑ, προκειμένου να ανακαινισθεί και να υπερδιπλασιαστεί η χωρητικότητά του, ώστε να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες της Κορινθίας μας στον τομέα προστασίας υπερηλίκων, καθώς κατά τα 15 έτη Ποιμαντορίας του στην Κόρινθο παρέμεινε από την αδιαφορία των «αρμοδίων» «όνειρο απατηλό»…!

Ο Ποιμενάρχης ευχαρίστησε τον κ. Γκιολή για την ευγενική επίσκεψή του και τον κόπο να τον ενημερώσει. Μάλιστα τον παρακάλεσε να διαβιβάσει στον Περιφερειάρχη κ. Νίκα και τους συνεργάτες τους τις ευχαριστίες του και ευχήθηκε ο Θεός, να τους χαρίζει «καλή Τεσσαρακοστή», υγεία, φώτιση και επιτυχία στα καθήκοντά τους.

Διαβάστε ακόμα