Ανθρωπιστική βοήθεια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας στην Ι. Μ. Λαρίσης

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας υλοποίησε πρωτοβουλία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας με σκοπό τη στήριξη των φιλανθρωπικών ιδρυμάτων της Μητροπόλεως Λαρίσης.
Ειδικότερα, επετεύχθη η αξιόλογη συγκέντρωση ειδών (πρώτης ανάγκης, ατομικής υγιεινής και τροφίμων) προερχόμενα από εθελοντική προσφορά του αστυνομικού και πολιτικού προσωπικού, τα οποία ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας κ. Αστέριος Μαντζιώκας και ο Αστυνομικός Διευθυντής Λαρίσης κ. Χρήστος Σιμούλης παρέδωσαν στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Ιερώνυμο, ως συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης και στήριξης του έργου που επιτελείται στην Ιερά μας Μητρόπολη.

Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε τις ευγνώμονες ευχαριστίες τους προς την Ελληνική Αστυνομία και το προσωπικό της, ενώ τόνισε την καλή συνεργασία που πάντοτε παρατηρείται, ευχήθηκε δε να μην υπάρχουν ατυχήματα στην επιτέλεση των καθηκόντων των αστυνομικών μας και επιδαψίλευσε την ευλογία της Εκκλησίας στους Αστυνομικούς και τις οικογένειες τους.

Διαβάστε ακόμα
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin