Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στον Μητροπολίτη Μυτιλήνης

Τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, με το επιτελείο του, δέχτηκε σήμερα Τετάρτη 7 Απριλίου ε. ε. σε εθιμοτυπική επίσκεψη, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μυτιλήνης, Ερεσσού και Πλωμαρίου κ. κ. Ιάκωβος.

Παρόντες ήταν, ο Διοικητής της Ανώτερης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικών και Νησιών (ΑΣΔΕΝ) Αντιστράτηγος Νικόλαος Φλάρης και ο Διοικητής της 98 ΑΔΤΕ Αρχιπελάγους Υποστράτηγος κ. Δημήτριος Τσιπίδης.

Συζητήθηκαν τα φλέγοντα θέματα που άπτονται του ζητήματος των σχέσεων της Πατρίδας μας με τη γείτονα χώρα και το κοινό μέλλον των δυο κρατών . Ο κ. Αρχηγός, εξέφρασε τη βούληση των Ενόπλων Δυνάμεων να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους διασφαλίζοντας την ακεραιότητα της Εθνικής μας κυριαρχίας όποτε και αν χρειαστεί, ο Σεβασμιώτατος τόνισε πως παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις εξελίξεις αναφορικά με το θέμα και έχει πλήρη εμπιστοσύνη στους χειρισμούς του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας και της Πολιτικής και Στρατιωτικής Ηγεσίας.

Αντάλλαξαν απόψεις και πρόσφεραν δώρα τόσο ο Στρατηγός όσο και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μυτιλήνης, ο οποίος συγχάρηκε τον Στρατηγό για την υψίστης σημασίας επίσκεψη του στο Αγιοτόκο νησί της Λέσβου και του ευχήθηκε, καλή δύναμη και φώτιση στο έργο το οποίο επιτελεί.

Διαβάστε ακόμα