Αρχιερατικό Μνημόσυνο για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη στα Χανιά

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέσθηκε το Σάββατο 29 Μαΐου έ.ε. στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού στον Αργουλιδέ Ακρωτηρίου ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος τέλεσε Αρχιερατικό μνημόσυνο με την αφορμή της συμπληρώσεως των 4 ετών από την εκδημία του μακαριστού Πρωθυπουργού Κων/νου Μητσοτάκη και των 9 ετών από την εκδημία της συζύγου του Μαρίκας Μητσοτάκη.

Κατόπιν τελέσθηκε τρισάγιο επί του μνήματος όπου προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Δορυλαίου κ. Δαμασκηνός συμπροσευχουμένων του επιχωρίου Μητροπολίτου Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ευμενείας κ. Ειρηναίου.

Παρόντες ήταν ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγος του κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι με τα παιδιά τους Σοφία, Κων/νο και Δάφνη, η πρώην Υπουργός και Βουλευτής κ. Ντόρα Μπακογιάννη με τον σύζυγο της κ. Ισίδωρο Κούβελο, καθώς και οι αδελφές τους κ. Κατερίνα και κ. Αλεξάνδρα Μητσοτάκη μετά των συζύγων τους.

Επίσης το παρών έδωσαν η Διευθύντρια του Ιδιαιτερου Γραφείου του Κων/νου Μητσοτάκη επί 40 έτη κ. Σάκη Κυπραίου, ο Υπεύθυνος Προσωπικής Ασφαλείας του μακαριστού, κ. Μανούσος Γρυλλάκης, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του, κ. Ιωάννης Πευκιανάκης καθώς και ο Νομικος Σύμβουλος επί σειρά ετών του πρώην Πρωθυπουργού, Δικηγόρος κ. Σάκης Κεχαγιόγλου.

Παρόντες ήσαν και οι πρώην βουλευτές κ. Κυριάκος Βιρβιδάκης και κ. Στέλιος Νικηφοράκης.

Διαβάστε ακόμα