Η Ακολουθία του Επιταφίου στον Μητροπολιτικό Ναό των Βρυξελλών

Προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βελγίου και Εξάρχου Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου κ. Αθηναγόρου τελέστηκε η Ακολουθία του Επιταφίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Βρυξελλών τηρουμένων όλων των περιορισμών και των μέτρων προστασίας για την αποφυγή της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού που ισχύουν στο Βέλγιο.
 
Η ακολουθία του Επιταφίου, όπως και όλες οι ακολουθίες, τελέστηκε κεκλεισμένων των θυρών και νωρίτερα από την καθιερωμένη ώρα, ώστε να δοθεί στην συνέχεια η ευκαιρία στους πιστούς να προσκυνήσουν. Η δε περιφορά του Επιταφίου πραγματοποιήθηκε εντός του Μητροπολιτικού Ναού.
 
Στο τέλος της Ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μαργαρίτη Σχοινά, ο οποίος συνδέεται πολύ με την Ιερά Μητρόπολη Βελγίου και είναι άνθρωπος βαθιάς πίστεως, για την παρουσία του στην ακολουθία και ευχήθηκε σύντομα να ξεπεράσουμε την πανδημία του κορωνοϊού και να μπορέσουν και πάλι οι πιστοί να έρχονται στις αγαπητές σε αυτούς ακολουθίες.

ΠΑΤΗΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Διαβάστε ακόμα