Είχε αναμείξει το καυστικό υγρό με υγρά μπαταρίας και ακουαφόρτε…!

Του Μαρίνου Αλειφέρη

Το ότι ήθελε εκδίκηση από τους Μητροπολίτες ο ιερέας από τη Βέροια είναι δεδομένο, το δήλωσε ο δικηγόρος του. Ήθελε όμως ακόμη και να σκοτώσει τους ιερείς που τον καταδίκασαν; Τα νέα στοιχεία για την επίθεση στο Μονή Πετράκη σοκάρουν.

Ο ιερέας από τη Βέροια που μετά την καταδίκη του σε καθαίρεση άρχισε να «ραντίζει» τους Μητροπολίτες του Συνοδικού Δικαστηρίου με καυστικό υγρό που είχε μαζί του, ισχυρίστηκε ότι αγόρασε το υγρό από το internet. Τα νέα στοιχεία, όμως, έρχονται να τον διαψεύσουν.

Πληροφορίες από εκκλησιαστικούς κύκλους αναφέρουν ότι ο δράστης της πρωτοφανούς επίθεσης μέσα στη Μονή Πετράκη είχε «πειράξει» το καυστικό υγρό που έβαλε σε μεγάλα μπουκάλια, τα έβαλε σε μια τσάντα και μόλις άκουσε την ετυμηγορία, τα έκανε «όπλο» στα χέρια του. Το υγρό που έριξε στους Μητροπολίτες, τραυματίζοντας επτά απ’ αυτούς αλλά και τρεις «λαϊκούς», τους δυο δικηγόρους του κι έναν αστυνομικό, ήταν θειικό οξύ, αναμεμειγμένο με υγρά μπαταρίας και ακουαφόρτε!

Ανάμεσα στους τραυματίες είναι και ο ίδιος και το πρωί της Πέμπτης (24.06.2021) μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Αργότερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα και τον ανακριτή.

newsit.gr

Διαβάστε ακόμα