Αγιασμός στο Βαφειαδάκειο Νηπιαγωγείο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Στον προαύλιο χώρο του Βρεφονηπιακού Σταθμού – Νηπιαγωγείου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΕΙΟ», που βρίσκεται στον Δήμο Αγ. Αναργύρων – Καματερού, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας για τον covid-19, την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ.Συμεών, Προεδρεύων του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Προστασίας Μητρικών  Έργων Σταμ. & Ελένης Βαφειαδάκη και μέλος της Διοικούσας επιτροπής του Βρεφονηπιακού Σταθμού – Νηπιαγωγείου «ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΕΙΟΝ», τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού για την έναρξη του σχολικού έτους 2021-2022.

Παρευρέθησαν ο Δήμαρχος του Δήμου Αγ. Αναργύρων – Καματερού κ. Σταύρος Τσίρμπας, ο Γενικός Διευθυντής του Γ.Φ.Τ. της Ι.Α.Αθηνών Αιδεσ. Πρωτ. π.Βασίλειος Χαβάτζας, ο Διευθυντής του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Προστασίας Μητρικών Έργων Σταμ. & Ελένης Βαφειαδάκη κ. Παναγιώτης Σίσκος, Καθηγητής Πανεπιστημίου Περιβαλλοντικής Χημείας, η Κοινωνική Λειτουργός του Γ.Φ.Τ. της Ι.Α. Αθηνών και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Βρεφονηπιακού Σταθμού-Νηπιαγωγείου «ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΕΙΟΝ» κυρία Ελένη Νασέλου, καθώς και οι Ιερείς της Ενορίας των Αγ. Αναργύρων Αττικής.

Μετά την τέλεση του αγιασμού ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Πρωτ. π.Νικόλαος Γιαννακίδης καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την πολύτιμη συνδρομή και προσφορά του στην λειτουργία του σχολείου.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών μετέφερε τις ευχές του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος
κ.κ.Ιερωνύμου Β΄ και ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκομένους, στο προσωπικό και στα παιδάκια του σχολείου να έχουν μία καλή και δημιουργική χρονιά.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Αγ. Αναργύρων-Καματερού επαίνεσε με θέρμη την σημαντική προσφορά του Βρεφονηπιακού Σταθμού-Νηπιαγωγείου «ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΕΙΟ» στο Δήμο.

Τέλος ο Δήμαρχος τίμησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών με το σύμβολο του Δήμου, ένα χρυσό δέντρο Ελιάς, για την αμέριστη συμπαράσταση και την αγαστή συνεργασία Του. 

Διαβάστε ακόμα