Στον Αρχιεπίσκοπο ο Φίλιππος Γλύξμπουργκ με τη Νίνα Φλορ

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για τον γάμο του μικρότερου γιου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Φίλιππου με την Ελβετή Νίνα Φλορ, που θα γίνει αύριο, στις 5 το απόγευμα στη Μητρόπολη της Αθήνας. Μάλιστα, νωρίτερα, η τέως βασιλική οικογένεια μετέβη στον μητροπολιτικό ναό της Αθήνας, εκεί που το 1964 είχαν παντρευτεί ο Κωνσταντίνος με την Άννα Μαρία, ενώ το ζευγάρι επισκέφθηκε και έλαβε την ευλογία του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου, στην Αρχιεπισκοπή.

Ο Κωνσταντίνος με την Αννα Μαρία και τα παιδιά τους Αλεξία, Νικόλαο και τον μελλόνυμφο Φίλιππο βρέθηκαν στο ναό, ενώ νωρίτερα, όπως φαίνεται από τσάντα που κρατούσε ο Νικόλαος, είχαν επισκεφθεί το μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης.

Ο κ.Ιερώνυμος θα χοροστατήσει στο μυστήριο του γάμου, ενώ οι καλεσμένοι που θα βρεθούν μέσα στη Μητρόπολη θα αριθμούν τους 100 και θα τηρηθούν με ευλάβεια όλα τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού.

Μάλιστα, για τους προσκεκλημένους που δεν θα μπορούν να μπουν μέσα στη Μητρόπολη Αθηνών, θα στηθεί γιγαντοοθόνη στη Μεγάλη Βρετανία, στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να παρακολουθήσουν την τελετή.

Φωτο: Χρήστος Μπόνης / Eurokinisi

Διαβάστε ακόμα
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin