Πολυαρχιερατικός Εσπερινός ονομαστηρίων του Μητροπολίτη Μεσσηνίας

Καλαμάτα – Επαμεινώνδας Μανδρώνης

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων, τελέστηκε απόψε, ο Πολυαρχιερατικός Εσπερινός στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου Καλαμάτας, για τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου.

Στην Ακολουθία χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Θήρας κ. Αμφιλόχιος, συγχοροστατούντων των Σεβ. Μητροπολιτών Γέροντος Λεοντοπόλεως κ. Γαβριήλ, Κορίνθου κ. Διονυσίου, Άρτης κ. Καλλινίκου, Ιλίου κ. Αθηναγόρα, Μεγάρων κ. Κωνσταντίνου, Καρθαγένης κ. Μελετίου, Σταγών κ. Θεοκλήτου και Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου.

Με το πέρας του Εσπερινού, ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας ευχαρίστησε από καρδιάς τους Αρχιερείς, τον Ιερό Κλήρο, τους εκπροσώπους των Αρχών, καθώς και το εκκλησίασμα για την τιμητική παρουσία τους. Ιδιαιτέρως ευχήθηκε στον νέο Μητροπολίτη Θήρας κ. Αμφιλόχιο καλή και καρποφόρα ποιμαντορία προς δόξαν Θεού και για το καλό της Εκκλησίας.

Παρέστησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ευστάθιος Αναστασόπουλος, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Αθανάσιος Βασιλόπουλος, καθώς και άλλοι εκπρόσωποι τοπικών φορέων.

Διαβάστε ακόμα