Συγγραφή βιβλίου με θαύματα και εμπειρίες από τον Αγ. Νικηφόρο τον Λεπρό

“Άγιος Νικηφόρος ο λεπρός”,  ένας από του μεγαλύτερους  Αγίους της σημερινής εποχής. Μια μορφή οικεία, γλυκύτατη, αγιασμένη. 

Η αγάπη και η ευλάβεια του Ματθαίου Μαυρικάκη για τον Άγιο Νικηφόρο ,ήταν το έναυσμα για να εκπονήσει το πρώτο του βιβλίο με  θαύματα και εμπειρίες από τον Άγιο Νικηφόρο τον Λεπρό. Ο σκοπός της συγγραφής είναι να γίνει ακόμα πιο γνωστός ο Άγιος Νικηφόρος. Να τον γνωρίσουν ακόμα περισσότεροι άνθρωποι, και να φωλιάσει σε ακόμα περισσότερες καρδιές, καθώς από πολλές μαρτυρίες η επαφή με τον Άγιο Νικηφόρο αφήνει μια ανεξίτηλη γαλήνη στην ψυχή των ανθρώπων και τα αιτήματα του κόσμου προς τον Άγιο πραγματοποιούνται άμεσα. 

Ευχόμαστε, η χάρη του Αγίου να πλημμυρίσει τις ψυχές σας και να δίνει δύναμη σε όλους τους ανθρώπους που δοκιμάζονται καθημερινά.

Έτσι, όσοι χριστιανοί έχετε βιώσει κάποιο θαύμα από τον Άγιο Νικηφόρο (στις ημέρες μας ή στο παρελθόν) μπορείτε να το στείλετε  μέσω e-mail στο [email protected], ώστε να συμπεριληφθεί στο  βιβλίο που εκπονεί ο κ. Μαυρικάκης Ματθαίος με τα θαύματα που έχει επιτελέσει ο Άγιος.

Με την ανάγνωση του e-mail θα λάβετε άμεσο απαντητικό μήνυμα.

Ο Μαυρικάκης Ματθαίος  κατάγεται  από το Σχίσμα Ελούντας είναι απόφοιτος του Ε.Ι.Ε.Κ της Ριζαρείου εκκλησιαστικής σχολής Αθηνών και φοιτητής  του Ελληνικού Πολιτισμού του Ελληνικού Ανοικτού  Πανεπιστημίου Πατρών.

Διαβάστε ακόμα