Έκκληση βοήθειας από την Νότιο Μαδαγασκάρη

Του Επαμεινώνδα Μανδρώνη

Σε δημόσια έκκληση βοήθειας, προέβη ο Θεοφιλ. Επίσκοπος Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης κ. Πρόδρομος, Ιεραπόστολος της Εκκλησίας μας, για οικονομική ενίσχυση της αποστολής του.

Όπως ο ίδιος βλέπουμε στο παρακάτω βίντεο να μας λέει, 400.000 άνθρωποι ζουν την απόλυτη φτώχεια μέσα στην πείνα, την δίψα και την ξηρασία που μαστίζει όλη την περιοχή της Νοτίου Μαδαγασκάρης.

Οι γηγενείς επιβιώνουν σκάβοντας, μήπως και βρουν ρίζες για να τραφούν και να ζήσουν τα παιδιά τους.

Υποφέρουμε χωρίς νερό, μόνη μας ελπίδα το λευκό αυτοκίνητο της Εκκλησίας που φέρνει νερό“, μας λέει στο παρακάτω βίντεο μια ηλικιωμένη γυναίκα.

Με την βοήθειά σας καταφέρνουμε να μοιράσουμε 12 τόνους πόσιμου νερού σε 2 έως και 3 χωριά ημερησίως. Σαν πατέρας αυτών των ανθρώπων σας ζητώ την ενίσχυση και την βοήθειά σας. Ακόμα και το 1 είναι πολύτιμο“, τόνισε χαρακτηριστικά ο Επίσκοπος.

Καταλήγοντας, ο κ. Πρόδρομος ευχαρίστησε από καρδίας όλους τους γνωστούς και άγνωστους, Έλληνες και Κύπριους αδελφούς για την πολύτιμη βοήθεια τους. “Χάρη στην δική σας αγάπη και δική σας στήριξη θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε το πολύτιμο αγαθό της ζωής που είναι το νερό. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα” κατέληξε.

Αριθμός Λογαριασμού Εθνικής Τραπέζης: GR3901104680000046800782982

Ιερά Επισκοπή Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης

Διαβάστε ακόμα