Ο Μητροπολίτης Μάνης στα Μανιάτικα Πειραιώς

Προσκληθείς από τους Συλλόγους Μανιατών Πειραιώς και περιχώρων και με την ευλογία και κανονική άδεια του επιχώριου Σεβ. Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ μετέβη σήμερα Παρασκευή 1/4/22 στον Ι.Ναό Αγ. Σοφίας Πειραιώς (Μανιάτικα), όπως κάθε χρόνο και τέλεσε την Δ’ στάση των Χαιρετισμών της Παναγίας.

Στο κήρυγμά του ο Σεβ., μίλησε για τις αρετές της Παναγίας, τις οποίες και μείς οι πιστοί οφείλουμε ν’ αποκτήσουμε και ευχαρίστησε τον Σεβ. Πειραιώς με θερμούς λόγους.

Παρέστησαν ο Βουλευτής Βορείου Τομέα Αττικής κ. Κουμουτσάκος, ο Βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων κ. Μελάς, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Πειραιά κες Καλαγιά – Καραμαλάκου και Μπουρδάκου, η εντεταλμένη σύμβουλος της Περιφέρειας Αττικής κα Μπαρμπαγιάννη, η Πρόεδρος της Ένωσης Απανταχού Μανιατών κα Κούβαρη, συνοδευόμενη από μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης, η Πρόεδρος της Πανλακωνικής Ένωσης κα Μουσταφέλλου, η κα Μητσάκου από την Ένωση Γυναικών Μάνης, η καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ κα Γεννηματά, ο Αντιπύραρχος (Π.Σ.) κ. Σάσσαρης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΕΤΤΑ κ. Σπυρίδων.

Για το φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ

Διαβάστε ακόμα