Το Arxon.gr στην 26η Έκθεση Εκκλησιαστικής Τέχνης στη Θεσσαλονίκη

Του Επαμεινώνδα Μανδρώνη

Τα περίπτερα της 26ης Έκθεσης Εκκλησιαστικής Τέχνης που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη κατά το τριήμερο 15 – 17 Μαΐου 2022, επισκέφθηκε το Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων Arxon.gr.

Ξεναγηθήκαμε στον εκθεσιακό χώρο, όπου εκτέθηκαν μοναδικές δημιουργίες εκκλησιαστικής τέχνης καταξιωμένων δημιουργών, οι οποίοι συνεχίζουν την Ορθόδοξη παράδοση και προσφέρουν υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες των Ιερών Ναών και Μονών, καθώς και των Ιερωμένων και Μοναχών.

Την έκθεση επισκέφθηκε πλήθος κόσμου, το οποίο θαύμασε τις νέες δημιουργίες αξιόλογων καλλιτεχνών του εκκλησιαστικού χώρου και είχε την ευκαιρία να γνωρίσει νέα προϊόντα και υπηρεσίες.

Θετικότατες κριτικές απέσπασε το περίπτερο ΑΩ Art, το οποίο δραστηριοποιείται στην παραγωγή μεταλλικών λειτουργικών ειδών, επιστηθίων σταυρών, εγκολπίων και αμφίων. Ειδικότερα σχολιάστηκε η μεγάλη ποικιλία, η πρωτοτυπία, και η υψηλή ποιότητα των προϊόντων. Η Εταιρεία ΑΩ Art διαθέτει τα εργαστήριά της στην Αθήνα, αλλά και καταστήματα λιανικής σε Αθήνα, Νέα Υόρκη, Θεσσαλονίκη, και στις Καρυές του Αγίου Όρους.

Να σημειωθεί, ότι η Έκθεση “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ 2022” αποτέλεσε το κορυφαίο γεγονός της εκκλησιαστικής αγοράς και τέχνης στην Ελλάδα και διοργανώθηκε από την “ΑΤΟΥ Εκθεσιακή” με χορηγό επικοινωνίας μεταξύ άλλων το Πρακτορείο Εκκλησιαστικής Ενημέρωσης Arxon.gr.

Διαβάστε ακόμα