Ενίσχυση επιχειρηματικότητας μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων από την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ»

Πέραν των ανθρωπιστικών της δράσεων, για όγδοη συνεχή χρονιά η«ΑΠΟΣΤΟΛΗ», ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ενισχύειμε τη μορφή δωρεάς μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις και συνεταιρισμούςμε χρηματοδότηση του Ανθρωπιστικού Οργανισμού International Orthodox Christian Charities – IOCC. Η φετινή δράσηθα ενισχύσει πανελλαδικά επιχειρήσειςπου δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα με δωρεά εξοπλισμού ή/και υπηρεσιών και επιπλέον επιχειρηματική καθοδήγηση καιπεριλαμβάνει τους τομείς της αγροδιατροφής και των πολιτιστικών και δημιουργικών δραστηριοτήτων.

Από το 2014 μέχρι σήμερα 149 επιχειρήσεις και συνεταιρισμοί έχουν λάβει παραγωγικό εξοπλισμό συνολικής αξίας περίπου1,9 εκατομμυρίων ευρώ, εκσυγχρονίζοντας την παραγωγική τους διαδικασία, δημιουργώντας ή διατηρώντας θέσεις εργασίας.  Παράλληλα, τα μέλη 19 αγροτικών συνεταιρισμών εκπαιδεύτηκαν στην ασφαλή διαχείριση τροφίμων, ενώ οι ιδιοκτήτες 43 μικρών επιχειρήσεων του αγρο-διατροφικού τομέα και των πολιτιστικών και δημιουργικών δραστηριοτήτων ενισχύθηκαν και με επιχειρηματική καθοδήγηση (mentoring) από έμπειρα μέλη – μέντορες του ΚΕΜΕΛ (Κέντρο Εθελοντών Μάνατζερ Ελλάδος) με τους οποίους η ΑΠΟΣΤΟΛΗ συνεργάζεται τα πέντε τελευταία χρόνια.

Η αίτηση συμμετοχής υποβάλλεται έως και την Κυριακή,31 Ιουλίου 2022. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμαστην ιστοσελίδατου οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ (www.mkoapostoli.gr«Πρόγραμμα Ενίσχυσης Επιχειρήσεων και Συνεταιρισμών»).

Διαβάστε ακόμα
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin