Στον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη

O Αρχιεπίσκοπος Κρήτης διαβεβαίωσε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη στη συζήτηση που είχαν, ότι ο κρητικός λαός είναι φιλήσυχος και παρά τις οποίες εξαιρέσεις, οι κρίσεις και οι γενικεύσεις που εκφράζονται δεν χαρακτηρίζουν την πλειοψηφία των πολιτών

Διήμερη περιοδεία πραγματοποιεί στην Κρήτη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ειδικότερα σήμερα θα βρεθεί σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο, όπου θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί φορείς και αξιωματούχους της Κρήτης.

Αρχικά, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, είχε σύντομη συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης Ευγένιο, στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης, με τον οποίο μάλιστα γνωρίζονται χρόνια, από τότε που ο Αρχιεπίσκοπος ήταν Μητροπολίτης Ρεθύμνου.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης, συζήτησαν για πολλά θέματα κοινού ενδιαφέροντος και συγκεκριμένα ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε πως ο Αρχιεπίσκοπος τον διαβεβαίωσε στη συζήτηση που είχαν, ότι ο κρητικός λαός είναι φιλήσυχος και παρά τις οποίες εξαιρέσεις, οι κρίσεις και οι γενικεύσεις που εκφράζονται δεν χαρακτηρίζουν την πλειοψηφία των πολιτών.

neakriti.gr

Διαβάστε ακόμα