Συνελήφθη ψάλτης στην Κρήτη γιατί απείλησε αστυνομικούς με μετάθεση

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου βρέθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής ένας 27χρονος ψάλτης από το Ηράκλειο, ως εμπλεκόμενος σε καυγά με Ρομά στην περιοχή της Αγίας Τριάδας.

Καθώς τα πνεύματα κατευνάστηκαν και καμία πλευρά δεν ήθελε να προχωρήσει σε μήνυση, όλοι ήταν έτοιμοι να αποχωρήσουν, ο 27χρονος άρχισε να εξυβρίζει και να απειλεί τους αστυνομικούς του Α’ Α.Τ., απειλώντας τους ακόμη και με … μετάθεση, επικαλούμενος “υψηλές διασυνδέσεις” που έχει.
Τελικά ο νεαρός συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία. Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο. Η δίκη του αναβλήθηκε για τις 9 Αυγούστου λόγω απουσίας μαρτύρων

Αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι ο 27χρονος ήταν άκρως εριστικός απέναντι τους και τους απειλούσε ότι «θα τους ξηλώσει τα γαλόνια» καθώς έχει “βύσμα στην Αρχιεπισκοπή”.

Ο ίδιος μαζί με συγγενικό του πρόσωπο ενεπλάκησαν σε σοβαρό επεισόδιο στην Αγία Τριαδα και μάλιστα όταν κατέφθασαν οι αστυνομικές δυνάμεις, ο 27χρονος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, φορούσε μόνο τα εσώρουχα του.

cretalive.gr

Διαβάστε ακόμα