Ευχαριστήριο διακονίας αγάπης για συλλογή τροφίμων

Την Κυριακή 21 Αυγούστου 2022 ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία την τέταρτη ποδηλατοδρομία αλληλεγγύης.

Οι 18 ποδηλάτες, κάτω από δύσκολες συνθήκες λόγω της υψηλής θερμοκρασίας κατέβαλαν υπεράνθρωπη προσπάθεια και με τη στήριξη της οργανωτικής επιτροπής και την συγκινητική συμβολή των κοινοτήτων από τις οποίες διήλθαν ξεκίνησαν το πρωί από τον κόμβο Γιόφυρου και τερμάτισαν το απόγευμα στην πλατεία Αγίου Μηνά στο Ηράκλειο, μπροστά από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό όπου έγιναν οι απονομές από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης π. Μεθόδιο Βερνιδάκη, έχοντας διανύσει μία απόσταση 108 χιλιομέτρων.

 Ο Σύλλογος είχε την πρωτοβουλία της συλλογής τροφίμων και αγαθών για την στήριξη του έργου της «Διακονίας Αγάπης» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, σκοπός της οποίας είναι η ανακούφιση συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης ευχαριστεί το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Κρήτης για την πρωτοβουλία της εκδήλωσης και τη διοργάνωση της συλλογής μεγάλης ποσότητας τροφίμων και αγαθών καθώς επίσης καί όσους με κάθε τρόπο συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης αυτής. Ιδιαιτέρως ευχαριστεί για την ανταπόκριση τους στη Συλλογή τροφίμων τις τοπικές κοινότητες, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους και τις Ενορίες:  Βουτών, Πετροκεφάλου, Αγίου Μύρωνος, Πυργούς, Ασιτών, Πρινιά, Αγίας Βαρβάρας, Αγίου Θωμά, Λαρανίου, Μελιδοχωρίου, Χαρακίου, Πυραθίου, Μπαδιά, Αρκαλοχωρίου, Θραψανού, Βόνης, Επισκοπής Πεδιάδος καθώς καί την Ιερά Μονή Αγκαράθου και ευχόμαστε ο Θεός να ευλογεί τη ζωή και τις δραστηριότητές τους.

Διαβάστε ακόμα