Μεθέορτος Εσπερινός και Λιτανεία του Αγίου Φανουρίου στο Ζεφύρι

Με λαμπρότητα τελέσθηκε χθες, Σάββατο 27 Αυγούστου 2022, ο Μεθέορτος Εσπερινός του Αγίου Φανουρίου στον ομώνυμο Ιερό Ναό στο Ζεφύρι Αττικής.

Του Εσπερινού και της Ιεράς Λιτανεύσεως της Εικόνας του εορτάζοντος Αγίου προέστη ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας, πλαισιούμενος από Ιερείς της Μητροπόλεως.

Πιστοί με ευλάβεια προσήλθαν στον εορτάζοντα Ιερό Ναό για να συμμετάσχουν στην Ακολουθία του Εσπερινού και της Ιεράς Λιτάνευσης.

Ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Πρωτοπρ. Άγγελος Κανέλλος ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη για την παρουσία του στην πανήγυρη του Ιερού Ναού.

Παρέστησαν ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης Γ. Κώτσηρας, ο Βουλευτής Δυτ. Αττικής Ευαγγ. Λιάκος, ο Δήμαρχος Φυλής Χρ. Παππούς, ο Α΄ επιλαχών Βουλευτής Δυτ. Αττικής Σταμ. Πούλης, η πρώην Δήμαρχος Ζεφυρίου Φωτ. Γιαννοπούλου, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Υποδομών Ζεφυρίου Γ. Ραφτέλης, ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Ι. Μαυροειδάκος, η Αντιδήμαρχος Φυλής Ελ. Λιάκου, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Φυλής Αθ. Σχίζας, η Πρόεδρος Ζεφυρίου Ταξ. Λαθουράκη, η Αναπληρώτρια Δήμαρχος Νομικής Υπηρεσίας Χρυσ. Κούραση, ο Πρόεδρος Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου Γ. Κούρκουλος και το Μέλος Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ και πρ. Πρόεδρος ΙΓΜΕ Ανδρέας Τσώκος.

Διαβάστε ακόμα